Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Supermarket w Gromadce- konflikt interesów?

~AntyBiedronka niezalogowany
29 stycznia 2012r. o 20:29
No widziesz :) a Myslalem zes Glupi/a :* niektorzy Handlowcy wchodzili wam w Dupe zebyscie mieli co jesc ... ale Nikt tego nie docenial. jestem Osoba prywatna i nawet mnie to boli ze bd Biedronka ... Handlowcy maja po 5/10tys. Długów bo wciagneli sie zeby miec na towar ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8416
#MichalGromadka nieaktywny
29 stycznia 2012r. o 20:31
~ napisał(a): NO proszę właśnie widać jak wam handlowcom zależy na klientach,i w jaki sposób się ich traktuje i jakim językiem się do nich mówi.A oni przez tyle czasu was utrzymywali.

Mówisz megatron o mięszy innymi Tobie i reszcie którzy przychodzą tu obrażać, próbować jeździć po nas i naszym życiu prywatnym ? O tych co mówią szczerze że mają nas w dupie każą nam upadać bo oni chcą biedronke ? na palcach jednej renki można was policzyć tutaj. Myślisz, że możesz jechać i obrażać o Tobie nic nie wolno powiedzieć ? Przez tyle czasu wielu klientów otrzymywało pomoc w wielu dziedzinach i żaden z nich by nie przyszedł tu i tak nie nabluzgał na nas i nie powiedział nam, że ma nas w dupie człowieku a może jesteś Panią inwestor która zainwestowała i pragnie odebrać swoje grube pieniądze z inwestycji ? Bo twoje wypowiedzi są tak zdesperowanym aktem obrony przed moimi argumentami, że aż nie chce mi się wierzyć, że jesteś zwykłym mieszkańcem Gromadki. Próbujesz tak na mnie najechać jak bym Ci co najmniej pół rodziny wybił nie potrafisz się spokojnie wypowiedzieć co uważasz tylko czepiasz się życia prywatnego itd itp hmm może jakiś radny jesteś ? Bo zagrywki to masz czysto polityczne. By najmniej piszesz jak by cośkolwiek co może zatrzymać jeszcze budowę biedronki miało Ci zabrać jakieś poważne zyski.
~ niezalogowany
29 stycznia 2012r. o 20:31
A co nas to obchodzi kogoś interesuje że my też mamy kredyty i inne zobowiązania
29 stycznia 2012r. o 20:38
Oj biedactwo... a po ... wciagalas/es sie w Kredyty ?:) Ktos Ci kazal?
~ niezalogowany
29 stycznia 2012r. o 20:40
~AntyBiedronka napisał(a): Oj biedactwo... a po ... wciagalas/es sie w Kredyty ?:) Ktos Ci kazal?

A handlowcom kto kazał?aha rozumiem tzn ze my musimy teraz ich długi spłacać?
8416
#MichalGromadka nieaktywny
29 stycznia 2012r. o 20:43
Ciągle o tym piszecie, ze wam tak źle jesteście tacy biedni itd Ci co tu się wypowiadają, że macie kredyty, ja się tak nie żale ja tylko staram się bronić tych co mają stracić prace, ale mimo to ciągle czytam weź się do roboty ić do pośredniaka taka wasza kultura przecież ja moge wam to samo napisać skoro jesteście tacy biedni też mogę wam napisać weźcie się do roboty wystarczy chcieć pracować miło by było ? Nie miło i ja tego nie napisze wam bo mam do was szacunek mimo, że wy go do mnie nie macie.
29 stycznia 2012r. o 20:50
a Ktos CI kur... kaze ? :) wez Sie do pracyy to bedzie CI latwiej :) nikt Ci nie zabrania Pracowac .. nie którzy maja po 20tys. długów i Jakoś nie płaczą ... a Ty robisz Sceny , radni Ogolnie maja Kasy od ch... ale chcą mniej wydawać ... Jak by nie którzy mieli Tyle kasy Co oni to by sie cieszyli . tak ze siedz Cicho . jestes Mieszkańce Gromadki ? jesli nie to Naprawde , zamknij sie :))
~megatron niezalogowany
29 stycznia 2012r. o 20:52
żadnym inwestorem nie jestem. Niestety. Zrozum jedno: ludzie chcą kupować taniej. Jeśli zarabiamy po 1,5tys zł brutto z czego musimy utrzymać rodzinę to nie będziemy przepłacać. Nas nie stać na kupowanie w takich sklepach. Nie wiem czy kiedykolwiek miałeś taką sytuację że dostając wypłatę i opłacając najpotrzebniejsze rachunki( niema tu mowy o luksusach w stylu internet, telewizja cyfrowa w najbogatszym pakiecie, czy też kolosalne rachunki za telefon), pozostaje Ci w portfelu raptem 300-400zł na cały miesiąc i co wtedy zrobisz?! Szukasz oszczędności gdzie to tylko możliwe. A skoro jak twierdzisz że na sklepie jest czysty zysk w wysokości minimalnej krajowej to po co dalej to utrzymywać? Nie będziesz musiał jeździć w nocy na giełdę i pracować po kilkanaście godzin dziennie. Niestety ale sam sobie zaprzeczasz. Dalsza rozmowa z Tobą nie ma najmniejszego sensu. Każdy ma swoje racje i na tym należy poprzestać. Dziękuję i Dobrej nocki życzę dla Wszystkich: Zarówno tych ZA jak i Przeciw :]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.