MichalGromadka napisał(a): Chcecie mojej odpowiedzi gdzie kupuje buty szczerej ? Kupuje buty takiej jakości jaka jest wystarczająca do celu do którego je potrzebuje, czyli i markowe i tańsze chińskie tak zwane. Ludzie którzy mają pozaciągane kredyty bardzo usilnie o nas myślę bardzo bo jest nas wielu również wśród sklepikarzy i ich pracowników. Czy boje się o własną "dupę" nie boje się, boje się o innych którzy nie będą mieli tak łatwo jak ja. A propo komentarzy o tym, że tylko od sklepikarzy zależy czy upadną wypowiadałem się nie raz na wasze poronione stwierdzenia jak wiele to oni nie zarabiają i jaka jest wysoka marża itp itd ok to by było na tyle naprawdę zanim zapytacie prześledźcie sobie forum i moje wypowiedzi bo nie będę drugi raz opisywał pewnych rzeczy. No nie chcę a muszę odnieść się do tej mojej "dupy" ;( Przecież to wy walczycie o swoją wygodę bo się wam nie chce jeździć do Bolesławca czy Chocianowa a my tylko o swoją przyszłość więc jeśli walka o swoją przyszłość o to czym sklepikarze się utrzymują porównujecie do walki o swoją "dupę" macie gdzieś, że ludzi bliscy z waszych okolic 16 sklepów może paść przedkładając przed to waszą wygodę i mnie pouczacie ? marne wypowiedzi ja kończe z wypowiadaniem się na tym forum mam wiele więcej pracy nad tą sprawą w realnym świecie i to jest dla mnie priorytet pozdrawiam.
Bo Ty niestety masz za łatwo. Siedzisz tylko i powietrze zatruwasz. Uważasz się za takiego mądrego i w ogóle, a niestety czytając Twoje wypowiedzi to nie różnisz się poziomem intelektualnym od Pantofelka. Taka jest prawda. Masz prawo wyrażać swoje zdanie. Jednak prawda, dla Ciebie zbyt bolesna, jest taka: MARKET POWSTANIE BO TEGO CHCĄ LUDZIE!!!!! Co Ty możesz zrobić w realnym świecie?! Jeśli tak działasz jak pracujesz w sklepie, to niedługo nawet na te chińskie buty Teściowa Ci nie da!!!! Skoro sklepikarze nie zarabiają tak dużo to po co dalej prowadzić ten interes? Może lepiej iść pracować na normalnym etacie? Jeśli prowadziłbym działalność i zyski z tej działalności nie przekraczały by minimalnej krajowej, to zmieniłbym zawód. Druga sprawa co do zarobków sklepikarzy: skoro nie zarabiają tak dużo to jakim cudem są w stanie zarobić na całą rodzinę?! Niby pracowałeś w brico i carrefur i byłeś w stanie z tej pensji utrzymać rodzinę?! Zapewne Nie!!!! Gubisz się w tym co mówisz. Nie namawiaj innych do czytania Twoich wcześniejszych wypowiedzi skoro sam nie wiesz co napisałeś, albo nie rozumiesz tego. Dowód na Twoje nierozumienie tekstu pisanego jest taki iż padły wypowiedzi że dzięki mądremu pomysłowi możecie dalej konkurować z marketem, a Ty odczytujesz to zupełnie inaczej.