Widziałam Westa kilka dni temu z tyłu dworca PKS koło targowiska na ul. Wesołej. Wychodzę tam z moją suczką i taki piesek do nas podbiegł. Niestety nie wiedziałam , ze piesek się zagubił. Podbiegł tylko na chwilkę i natychmiast pobiegł w kierunku targowiska. Był to na pewno ten piesek. Nawet rozglądałam się za jego właścicielem,
ponieważ byłam zdziwiona, że taki piękny piesek biega sam.
Proszę mi wierzyć, to był ten piesek ze zdjęć. Nie pamiętam jaki to był dzień tygodnia, ale na pewno było to w zeszłym tygodniu. Wyprowadzam tam kilka razy dziennie mojego pieska, dlatego nie jestem w stanie powiedzieć teraz jaki to był dzień. Było to na pewno przed południem. Rozglądałam się za właścicielem pieska, ale on bardzo pewnie pobiegł w kierunku stacji benzynowej i wejścia na targowisko. Pomyślałam, że może właściciel jest na stacji lub targowisku.
Znalazłem psa w lesie na parkingu koło Świętoszowa. Mały, młodziutki, cały czarny. Wygląda na jakiegoś mieszańca, ale jest sympatyczny i rozumny. Jutro wrzucę fotkę. Jeżeli ktoś chce pieska, to oddam w dobre ręce.
Byliśmy, ale tego pieska o ktorym rozmawiałyśmy nie widzieliśmy. Być może za późno. Mamy kawałek dojazdu.. Ale dziękujemy serdecznie. Każda informacja jest dla nas ważna.. Dalej mamy nadzieje...
~ napisał(a): Byliśmy, ale tego pieska o ktorym rozmawiałyśmy nie widzieliśmy. Być może za późno. Mamy kawałek dojazdu.. Ale dziękujemy serdecznie. Każda informacja jest dla nas ważna.. Dalej mamy nadzieje...
...Nie ma za co...
Jutro więc postaram się mniej więcej o tej porze sama pójść ze swoim pieskiem,może uda mi się porozmawiać z tym panem.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.