Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zgubiono-znaleziono psa (kota).

~samosia niezalogowany
2 lutego 2012r. o 20:39
Jak mam wolną chwilę, wchodzę na różne strony w poszukiwaniu Westa i przy okazji wilczurka.
Dajcie tutaj ogłoszenie - dużo ludzi zagląda i poleca tę stronę;
http://zaginionepsy.pl/wojewodztwo,1,Dolnoslaskie.html
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5718
#dorciabol nieaktywny
2 lutego 2012r. o 20:39
Rozglądam się cały czas za psiakami i nic. Czy są jakieś nowe wiadomośćci

524
#Sekkmet nieaktywny
2 lutego 2012r. o 21:07
A czy ktoś nie zgubił czasem kota burego z bodajże czarną obrożą? Obecnie urzęduje na Prusa w klatce schodowej moich rodziców

See You Later Aligator
~Właściciel psa niezalogowany
3 lutego 2012r. o 21:04
~samosia napisał(a): Jak mam wolną chwilę, wchodzę na różne strony w poszukiwaniu Westa i przy okazji wilczurka.
Dajcie tutaj ogłoszenie - dużo ludzi zagląda i poleca tę stronę;
http://zaginionepsy.pl/wojewodztwo,1,Dolnoslaskie.html

Dziekujemy, kazdy pomysł jest dobry, byleby tylko dawal szanse odnalezienia. Łapiemy się kazdego pomyslu, bo to zawsze jest nadzieja na odnalezienie/odzyskanie Westa.
Ciężko nam jest bez niego. Był traktowany jak członek naszej rodziny. Miał największe względy z nas wszystkich. Ten , kto ma takiego przyjaciela w rodzinie, zrozumie nasz ból..
Jeśli ktoś, gdzieś tam go ma.. i czyta to .. to prosimy - opiekujcie się nim dobrze..
~Edyta niezalogowany
3 lutego 2012r. o 22:28
wczoraj widziałam podobnego przy Zieleń Planie - ale tym dawnym ul.Piastów. Kręcił się również w okolicach tamtego lasu.
8195
#ana.u nieaktywny
3 lutego 2012r. o 22:54
Czytałam na F.B. o ,że pewnej osobie kiedyś uciekł pies i odnalazła go , ponieważ połozyła w miejscu ,z którego uciekł coś swojego ,znaczy się jakąś rzecz , przesiąkniętą zapache m - w jej wypadk u była to skarpetka , może być coś inneg o....
I psiak wrócił. na to miejsce .
Może róbcie też tak .
~ niezalogowany
3 lutego 2012r. o 23:21
Znaleziono w okolicy ul. Asnyka biszkoptowego psa. Pies jest przywiązany do ludzi, łasi się. Na szyi miał kolczatkę i krótką smycz. Nie ma chipa. Został zgłoszony na straż miejską, a w chwili obecnej przebywa u mnie. Właściciela proszę o kontakt: tel. 500159617, 509072602[img=1328307683_ck2v0c0.jpg]
3046
#sentinel nieaktywny
4 lutego 2012r. o 13:08
W związku z wieloma przypadkami dotyczącymi znalezienia, czy też zagubienia zwierząt, na prośbę jednej z Bolecnautek - zmieniłem tytuł tematu.

GG 2563898
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo