Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zgubiono-znaleziono psa (kota).

6125
#Mon nieaktywny
4 maja 2013r. o 18:10
Pieski porzucone na cmentarzu szukają nowych domków...mają dopiero 4 tygodnie...

[img=1367683728_bk57o4m.jpg]
[img=1367683749_7nw40nm.jpg]

Porzucono też dwumiesięczną suczkę....

[img=1367683796_pyqq9e8.jpg]

[img=1367683818_v70v85k.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
4 maja 2013r. o 20:30
Witam,

Na ul. Kosiby ktoś podrzucił małego, szarego kociaka.
Szukam właściciela lub chętnej osoby do przygarnięcia kotka :)[img=1367692197_dbn1ab4.jpg]
~ niezalogowany
4 maja 2013r. o 20:34
Na zdjęciach zwierzęta są w ludzkich rękach, więc nie takie są porzucone.
6125
#Mon nieaktywny
4 maja 2013r. o 21:53
I na całe szczęście, że są w ludzkich rękach. To chyba logiczne, że ktoś je znalazł i się nimi zaopiekował.
~ niezalogowany
4 maja 2013r. o 22:22
Mon napisał(a): I na całe szczęście, że są w ludzkich rękach. To chyba logiczne, że ktoś je znalazł i się nimi zaopiekował.

I niech się opiekują,i dobrze jest i fajnie jest i chwała im. Ja nie mogę bo jestem uczulony na sierść a żona na choroby odzwierzęce.
8524
#Furiat nieaktywny
5 maja 2013r. o 0:07
Witam. Kilka dni temu znalazłem w polu suczkę. Jechałem ze stacji benzynowej w Wilczym Lesie na Lubków i przy ulicy na polu dostrzegłem psa. Suczka, nie wiem, 2-3 lata może mieć. Bardzo posłuszna i szybko przyzwyczaiła się do mnie i nie odstępuje mnie na krok, jednak nie mogę trzymać w domu kolejnego psa, bo ojciec nie toleruje tego co moje, więc muszę oddać ją właścicielowi, któremu uciekła(miała obrożę) albo oddać w dobre ręce. Widać, że żyła w warunkach domowych, jak widzi kanapę bądź łóżko, od razu wskakuje na nie :) Ktoś ją oduczył załatwiać się w domu. Skrobie do drzwi gdy chce wyjść i nigdy odkąd u mnie jest nie załatwiła się w domu. Ma ładną, błyszczącą sierść, koloru czarnego, specyficzny układ sierści na pysku, jeśli ktoś jej szuka, proszę o kontakt. Pozdrawiam.
~Marek niezalogowany
6 maja 2013r. o 14:11
Dnia 04.05(sobota) w czasie spaceru po lesie tam gdzie jest gliniak znalazłem sukę przywiązaną do drzewa(smycz na zdjęciu) dotarłem do niej po odgłosach przeraźliwego wycia i ujadania. Przywiązana była w gęstym iglastym lasku, smycz zawinięta trzy razy do drzewa więc to nie przypadek! Szukam człowieka, który to zrobił żeby mu dokopać :> Suka na zdjęciu jest po kąpieli, wstępnym strzyżeniu i weterynarzu , dlatego fajnie wygląda ale była w opłakanym stanie. Czeka ją jeszcze operacja więc mam pytanie czy gmina refunduje zabiegi w takich sytuacjach? Policja i straż nie bardzo się interesują takimi tematami ale zastanawiam się czy Towarzystwo Przyjaciół Zwierząt jest w stanie pomóc i wystąpić z pismem do Straży Leśnej o udostępnienie nagrań z monitoringu, jeśli las jest monitorowany? Jeśli ktoś zna właściciela to proszę o adres.[img=1367842311_2gfj2rh.jpg]
~MAREK niezalogowany
6 maja 2013r. o 14:16
[img=1367842592_dt3pfbn.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza