Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zgubiono-znaleziono psa (kota).

116
#moderator nieaktywny
2 sierpnia 2014r. o 19:33
~ napisał(a): Znalaziono wyczerpanego szczeniaka dodaje foto prosze o kontakt osobie której miejmy nadzieje uciekł -tel kontakt 726673940[img=1407000575_iyr5f65.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4190
#Detonator nieaktywny
2 sierpnia 2014r. o 21:04
[img=1407006289_rs4wcf3.jpg]
11786
#saharoza26 nieaktywny
2 sierpnia 2014r. o 21:14
moderator napisał(a):
saharoza26 napisał(a): uwaga !!!! dzisiaj o godzinie 9 rano znalazłam tego pieska na swojej klatce schodowej w nowogrodzcu. piesek jest skrajnie wyczerpany nie ma siły by podnieść łepek do góry, nie pije, nie je. dzwoniłam na straz miejską, policje, weterynarzy wszyscy umywają ręce twierdząc że to nie ich sprawa. piesek potrzebuje pomocy!!! jeżeli jest w śród was ktoś kto jest mi wstanie pomóc uratować to stworzenie , dysponuje jakimiś kontaktami do schroniska lub tym podobnym bardzo prosze o kontakt. jest gorąco , jezeli go ktoś wygoni z klatki może sie to skonczyć tragicznie dla niego. on tez żyje i czuje.... pomóżcie !!!!!
[img=1406977157_82r27yx.jpg]

kochani niestety pieseczka wygonił z klatki mój sąsiad :( teraz biega gdzieś po Nowogrodzcu, na pewno się boi, jest głodny i zmęczony... jeżeli ktoś widział tego pieseczka w Nowogrodzcu bądź okolicach bo w tej chwili tak naprawdę może być wszędzie proszę bo dał znać !!! tel :517 098 176

Żeby otworzyć nowy rozdział życia, najpierw trzeba zamknąć stary...
~Pinto niezalogowany
2 sierpnia 2014r. o 22:24
Tego pieska widziałam we wtorek lub środę jak szedł poboczem pod Wykrotami. Jak wracałam już go nie było. Chyba go ktoś wyrzucił z samochodu.Biedna psinka błąka się już przynajmniej kilka dni. Mam nadzieję ,że się odnajdzie. Gmina ma obowiązek zająć się bezdomnym zwierzęciem, proszę interweniować w Urzędzie Gminy jeżeli się odnajdzie. Proszę informować jeżeli będzie o nim coś wiadomo.
11786
#saharoza26 nieaktywny
3 sierpnia 2014r. o 9:29
saharoza26 napisał(a):
moderator napisał(a):
saharoza26 napisał(a): uwaga !!!! dzisiaj o godzinie 9 rano znalazłam tego pieska na swojej klatce schodowej w nowogrodzcu. piesek jest skrajnie wyczerpany nie ma siły by podnieść łepek do góry, nie pije, nie je. dzwoniłam na straz miejską, policje, weterynarzy wszyscy umywają ręce twierdząc że to nie ich sprawa. piesek potrzebuje pomocy!!! jeżeli jest w śród was ktoś kto jest mi wstanie pomóc uratować to stworzenie , dysponuje jakimiś kontaktami do schroniska lub tym podobnym bardzo prosze o kontakt. jest gorąco , jezeli go ktoś wygoni z klatki może sie to skonczyć tragicznie dla niego. on tez żyje i czuje.... pomóżcie !!!!!
[img=1406977157_82r27yx.jpg]

kochani niestety pieseczka wygonił z klatki mój sąsiad :( teraz biega gdzieś po Nowogrodzcu, na pewno się boi, jest głodny i zmęczony... jeżeli ktoś widział tego pieseczka w Nowogrodzcu bądź okolicach bo w tej chwili tak naprawdę może być wszędzie proszę bo dał znać !!! tel :517 098 176
;( ;(

Żeby otworzyć nowy rozdział życia, najpierw trzeba zamknąć stary...
~m.z niezalogowany
3 sierpnia 2014r. o 14:00
dorciabol napisał(a): Czy ktoś szuka tego małego Rudzielca ?? [img=1406379461_cav9cg3.jpg]Dopisane 26.07.2014r. o godz. 15:00:[img=1406379635_amwglm4.jpg]Dopisane 26.07.2014r. o godz. 15:03:[img=1406379801_bof6bkh.jpg]Dopisane 26.07.2014r. o godz. 15:07:[img=1406380033_zdu0nrj.jpg]

to jest kuki. Z kosiby 37. Tj. Z gospodarstwa. Jest zaczipowany. Kolega go szukal. Tak mi sie za nim tesknilo ; (
~!!! niezalogowany
3 sierpnia 2014r. o 15:35
Podaje num.tel.do Stowarzyszenia Pomocy Zwierzętom w Bolesławcu790790848
~;( niezalogowany
3 sierpnia 2014r. o 18:03
Czy ktoś szuka tego psiaka?A może chce mu stworzyć nowy dom?Tymczasowo przebywa w Gromadce.Ja nie mogę go zatrzymać bo w lipcu już przygarnełam jedną ofiarę wakacyjnego sezonu.W poniedziałek niestety prawdopodobnie trafi do schroniska :(

TEL.664061797

[img=1407081416_85kxuml.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza