Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zgubiono-znaleziono psa (kota).

~anonimowy niezalogowany
4 sierpnia 2014r. o 12:58
To super że się odnalazł pytam bo próbowałem go schwytać w piątek bez skutku,ale nakarmiłem go i dałem wody,nie wiem dlaczego był tak wyczerpany w sobotę ,skoro wode i jedzenie wystawiałem co dziennie mógł podejść. ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Bogusia niezalogowany
4 sierpnia 2014r. o 15:10
Zaginęła kotka szylkret ( trzy kolory - biało,czarno,rudy ), w okolicy ul. Lubańskiej ,właściwie to koniec już Bolesławca . Ma czarną obróżkę na szyi . Jeżeli ktoś widział, bardzo proszę o informację.
Bardzo wszyscy tęsknimy.[img=1407157851_r5y1z2c.jpg]
5718
#dorciabol nieaktywny
4 sierpnia 2014r. o 20:54
~Pinto napisał(a): Super wieści!!! Mam nadzieję, że znajdzie dobrych ludzi, go przygarną. Jak będzie wiadomo to proszę podzielić się informacja odnośnie płci i wieku pieska.

Była informacja o suczce... okazało się, że to piesek. Majlo - takie dostał imię ma około 2-3 lata. Po wizycie u kochanej Pani Pauliny psiak wygląda tak[img=1407177457_vlgw05a.jpg]

Dopisane 04.08.2014r. o godz. 20:41:

Szukamy dobrego kochającego domu... , który nie zostawi i nie porzuci. Majlo zaznał co to strach, głód, zimno....

Dopisane 04.08.2014r. o godz. 20:54:

~Bogusia napisał(a): Zaginęła kotka szylkret ( trzy kolory - biało,czarno,rudy ), w okolicy ul. Lubańskiej ,właściwie to koniec już Bolesławca . Ma czarną obróżkę na szyi . Jeżeli ktoś widział, bardzo proszę o informację.
Bardzo wszyscy tęsknimy.[img=1407157851_r5y1z2c.jpg]

Mam ogromną nadzieję, że się znajdzie. Będę się rozglądać.

6125
#Mon nieaktywny
5 sierpnia 2014r. o 7:56
Piesek, ktory sie blakal po Nowogrodzcu jest juz po wizycie u fryzjera :) Az ciezko uwierzyc ze to ten sam pies:)
Szukamy dla niego domu. Kontakt w sprawie przygarniecia Majlo: 502 847 379

[img=1407218113_l09j3ei.jpg]
11786
#saharoza26 nieaktywny
5 sierpnia 2014r. o 14:16
Ojej, jaki on śliczny :) nie do poznania... bardzo się cieszę że jest już bezpieczny teraz tylko niech znajdzie domek w którym będzie kochany bo na to zasługuje. Trzymam kciuki oby stało się to jak najszybciej :]

Żeby otworzyć nowy rozdział życia, najpierw trzeba zamknąć stary...
~Zaginął biszkoptowy kundelek MISIU niezalogowany
5 sierpnia 2014r. o 16:50
Wczoraj tj. 04/08 zaginął nasz piesek Misiu. Kundelek ma 4 lata i umaszczenie biszkoptowe. Przypomina trochę teriera. Jest bardzo przyjacielsko nastawiony do ludzi. Ostatni raz był widziany w okolicach ulicy Chrobrego.
Proszę o kontakt pod numerem 721 703 677[img=1407250259_bv30j4x.jpg]
~k. niezalogowany
5 sierpnia 2014r. o 17:47
mam identyczna,sunie,prowadze ja na brazowych szelkach,NIE POMYLCIE SIE :)
bede sie rozgladala
5718
#dorciabol nieaktywny
5 sierpnia 2014r. o 21:43
~Zaginął biszkoptowy kundelek MISIU napisał(a): Wczoraj tj. 04/08 zaginął nasz piesek Misiu. Kundelek ma 4 lata i umaszczenie biszkoptowe. Przypomina trochę teriera. Jest bardzo przyjacielsko nastawiony do ludzi. Ostatni raz był widziany w okolicach ulicy Chrobrego.
Proszę o kontakt pod numerem 721 703 677[img=1407250259_bv30j4x.jpg]

Zapisałam i się rozglądam. Bolecnauci - a wiemy, że to dobrzy ludzie - szukamy Misia.

Dopisane 05.08.2014r. o godz. 21:15:

moderator napisał(a):
~ napisał(a): Znalaziono wyczerpanego szczeniaka dodaje foto prosze o kontakt osobie której miejmy nadzieje uciekł -tel kontakt 726673940[img=1407000575_iyr5f65.jpg]

Dziewczynce domek, który ją znalazł dał na imię Lexi. To przeuurocza młodziutka sunieczka. Szukamy kochającego domu.

Dopisane 05.08.2014r. o godz. 21:43:

I kolejna znajdka ... Suczka... mam ogromną nadzieję, że ktoś jej szuka. Zdjęcie ze strony Straży Miejskiej.

http://sm.boleslawiec.pl/zaopiekujsie.php?id=592[img=1407267789_uy9jbqn.jpg]

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza