Mon napisał(a): Piesek, ktory sie blakal po Nowogrodzcu jest juz po wizycie u fryzjera :) Az ciezko uwierzyc ze to ten sam pies:)
Szukamy dla niego domu. Kontakt w sprawie przygarniecia Majlo: 502 847 379
Misiu w dalszym ciągu poza domem. Prosimy o POMOC.
Misiu ma brązową skórzaną obrożę. Na główce ma charakterystycznego jasnego loczka a la irokez i na końcówkach uszek również loczki. Bardzo martwimy się o naszego psiaka.[img=1407416556_h0thisg.jpg]
~Mr.Margines. niezalogowany 7 sierpnia 2014r. o 15:42
Tak na marginesie to podaj do siebie jakiś kontakt :) bo tu i na fb piszesz o zagubionym psie a nawet nie ma jak do Ciebie zadzwonić ... pozdrawiam i życzę powodzenia w poszukiwaniu.
PS. w schronisku i u strażaków miejskich pytałaś ?
W kwestii tel. podawałam już wcześniej ;) ale podam jeszcze raz - 721 703 677. U straży już zgłosiłam w pierwszy dzień, przytulisko również jest poinformowane o zaginięciu psa.
Mam nadzieję że się znajdzie cały i zdrowy.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.