~adi napisał(a): Czy w BOL jest jakis telefon kontaktowy do hycla ? Kto zajmuje się bezpańskimi zwierzętami w mieście? Na moim osiedlu jest masa kotów..
~święty napisał(a): widzę że w przytulisku do strawy jest sucha karma,sucha karma jest bardzo nie zdrowa bo zawiera 70% zbóż,a zboża są bardzo nie zdrowe dla psów ,proponuje mokrą karmę z tesco, cenowo wychodzi troszkę drożej,ale bardzo zdrowo.jeżeli brak wam kasy to może miasto lub gmina lub inny sponsor by uczynił lepsze życie tych nie chcianych biednych zwierząt.
partycyp napisał(a):ja nie marudzę robie tyle ile mogę,i nawet więcej,jak mnie nie znasz to zamknij mordę,bo takich gęgarzy to mam na codzień :P~święty napisał(a): widzę że w przytulisku do strawy jest sucha karma,sucha karma jest bardzo nie zdrowa bo zawiera 70% zbóż,a zboża są bardzo nie zdrowe dla psów ,proponuje mokrą karmę z tesco, cenowo wychodzi troszkę drożej,ale bardzo zdrowo.jeżeli brak wam kasy to może miasto lub gmina lub inny sponsor by uczynił lepsze życie tych nie chcianych biednych zwierząt.
To proponuję wyciągnąć grosz i zakupić odpowiednią karmę a potem zawieźć do schroniska i przy okazji wziąć jakiegoś psiaka. Marudzić każdy może ale jest niewielu którzy działąją
~święty napisał(a):partycyp napisał(a):ja nie marudzę robie tyle ile mogę,i nawet więcej,jak mnie nie znasz to zamknij mordę,bo takich gęgarzy to mam na codzień :P~święty napisał(a): widzę że w przytulisku do strawy jest sucha karma,sucha karma jest bardzo nie zdrowa bo zawiera 70% zbóż,a zboża są bardzo nie zdrowe dla psów ,proponuje mokrą karmę z tesco, cenowo wychodzi troszkę drożej,ale bardzo zdrowo.jeżeli brak wam kasy to może miasto lub gmina lub inny sponsor by uczynił lepsze życie tych nie chcianych biednych zwierząt.
To proponuję wyciągnąć grosz i zakupić odpowiednią karmę a potem zawieźć do schroniska i przy okazji wziąć jakiegoś psiaka. Marudzić każdy może ale jest niewielu którzy działąją