Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zgubiono-znaleziono psa (kota).

~święty niezalogowany
1 września 2014r. o 14:08
widzę że w przytulisku do strawy jest sucha karma,sucha karma jest bardzo nie zdrowa bo zawiera 70% zbóż,a zboża są bardzo nie zdrowe dla psów ,proponuje mokrą karmę z tesco, cenowo wychodzi troszkę drożej,ale bardzo zdrowo.jeżeli brak wam kasy to może miasto lub gmina lub inny sponsor by uczynił lepsze życie tych nie chcianych biednych zwierząt.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~adi niezalogowany
1 września 2014r. o 18:24
Czy w BOL jest jakis telefon kontaktowy do hycla ? Kto zajmuje się bezpańskimi zwierzętami w mieście? Na moim osiedlu jest masa kotów..
10596
#zwierzolub nieaktywny
1 września 2014r. o 19:54
~adi napisał(a): Czy w BOL jest jakis telefon kontaktowy do hycla ? Kto zajmuje się bezpańskimi zwierzętami w mieście? Na moim osiedlu jest masa kotów..

Tylko czy aż tylko na tyle ciebie stać ?? A może pomożesz w inny sposób :> ??

Zarabiaj pracą własnych rąk.... nie psią dupą
~urszula niezalogowany
2 września 2014r. o 11:13
Koty wolnożyjące (dzikożyjące) to nie są bezdomne zwierzęta, gmina ani miasto nie ma obowiązku wyłapywać takich kotów. Urzędy Gmin i Miast często pomagają osobom dokarmiającym takie koty ( zakup karmy, sterylizacja ). Jeżeli chodzi o psy, każda gmina i miasto ma podpisane umowy z podmiotami wyłapującymi bezdomne psy i schroniskami.
5763
#partycyp nieaktywny
2 września 2014r. o 19:47
~święty napisał(a): widzę że w przytulisku do strawy jest sucha karma,sucha karma jest bardzo nie zdrowa bo zawiera 70% zbóż,a zboża są bardzo nie zdrowe dla psów ,proponuje mokrą karmę z tesco, cenowo wychodzi troszkę drożej,ale bardzo zdrowo.jeżeli brak wam kasy to może miasto lub gmina lub inny sponsor by uczynił lepsze życie tych nie chcianych biednych zwierząt.

To proponuję wyciągnąć grosz i zakupić odpowiednią karmę a potem zawieźć do schroniska i przy okazji wziąć jakiegoś psiaka. Marudzić każdy może ale jest niewielu którzy działąją
5718
#dorciabol nieaktywny
2 września 2014r. o 20:45
Już nawet nie wierzę, że ktoś będzie szukał lub rozpozna.... zdjęcie ze strony Straży Miejskiej

http://sm.boleslawiec.pl/zaopiekujsie.php?id=603[img=1409683536_vyjyvk6.jpg]

~święty niezalogowany
3 września 2014r. o 8:55
partycyp napisał(a):
~święty napisał(a): widzę że w przytulisku do strawy jest sucha karma,sucha karma jest bardzo nie zdrowa bo zawiera 70% zbóż,a zboża są bardzo nie zdrowe dla psów ,proponuje mokrą karmę z tesco, cenowo wychodzi troszkę drożej,ale bardzo zdrowo.jeżeli brak wam kasy to może miasto lub gmina lub inny sponsor by uczynił lepsze życie tych nie chcianych biednych zwierząt.

To proponuję wyciągnąć grosz i zakupić odpowiednią karmę a potem zawieźć do schroniska i przy okazji wziąć jakiegoś psiaka. Marudzić każdy może ale jest niewielu którzy działąją
ja nie marudzę robie tyle ile mogę,i nawet więcej,jak mnie nie znasz to zamknij mordę,bo takich gęgarzy to mam na codzień :P
5763
#partycyp nieaktywny
3 września 2014r. o 10:33
~święty napisał(a):
partycyp napisał(a):

ja nie marudzę robie tyle ile mogę,i nawet więcej,jak mnie nie znasz to zamknij mordę,bo takich gęgarzy to mam na codzień :P

Łaskawie nie używaj inwektyw bo to jedynie świadczy o twoim poziomie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza