Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zgubiono-znaleziono psa (kota).

~święty niezalogowany
2 października 2014r. o 16:05
~święty napisał(a): po Nowogrodzcu biega jamnik mieszaniec szorstkowłosy chyba troszkę utyka,piszę tą informacje ponieważ może komuś zaginął lub uciekł,bo nie dopuszczam myśli że go wyrzuciłeś na bruk rozmodlony katoliku.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ewa niezalogowany
2 października 2014r. o 20:24
W miejscowości Otok przybłąkała się do nas młoda suczka (ok 4 miesięcy ). Starałam się dzisiaj wykonać jej kilka zdjęć, ale jest tak ruchliwa i wesoła że nie było szans. W tej chwili znajduję się jeszcze pod naszym domem - nie możemy jej zatrzymać. Proszę o pomoc, szkoda pieska - robi się zimno, a widać że suczka była trzymana w domu.
~ niezalogowany
3 października 2014r. o 7:32
~Ewa napisał(a): W miejscowości Otok przybłąkała się do nas młoda suczka (ok 4 miesięcy ). Starałam się dzisiaj wykonać jej kilka zdjęć, ale jest tak ruchliwa i wesoła że nie było szans. W tej chwili znajduję się jeszcze pod naszym domem - nie możemy jej zatrzymać. Proszę o pomoc, szkoda pieska - robi się zimno, a widać że suczka była trzymana w domu.
[img=1412314323_eigdlj6.jpg]
~ niezalogowany
3 października 2014r. o 11:25
A mi kilka dni temu albo ktoś podrzucił kotka ,albo sie zgubił komuś ,jest to młody kot szaro-srebrny ,taki "łiskas"jak z reklamy,bardzo ładny,moze go ktoś szuka[choć wątpię],kot wyszedł z lasu miaucząc przeraźliwie i przyszedł prosto pod próg mojej chaty,bo mieszkam w lesie,może go ktoś chce,chętnie go oddam bo mam już 5 kotów,tez zresztą sukcesywnie podrzucanych,przez ileś tam lat.Jakby "coś" to info pod numerem:505 676 754
~Ewa niezalogowany
3 października 2014r. o 12:09
~ napisał(a):
~Ewa napisał(a): W miejscowości Otok przybłąkała się do nas młoda suczka (ok 4 miesięcy ). Starałam się dzisiaj wykonać jej kilka zdjęć, ale jest tak ruchliwa i wesoła że nie było szans. W tej chwili znajduję się jeszcze pod naszym domem - nie możemy jej zatrzymać. Proszę o pomoc, szkoda pieska - robi się zimno, a widać że suczka była trzymana w domu.
[img=1412314323_eigdlj6.jpg]

Suczka wróciła do swojego domku :)
~ania niezalogowany
5 października 2014r. o 10:11
Witam! wczoraj w okolicy ulic Karola Miarki /Komuny Parysiej zaginał rudy pers. Kot jest stary ,ma już 15 lat .Wychodził wygrzewać się pod okno na skrzynkę i nie wrócił. Nigdy się to nie zdażyło.Jeżeli ktokolwiek widział naszego staruszka proszę o kontakt 602489565.....
~ania niezalogowany
5 października 2014r. o 11:41
up ;(
5718
#dorciabol nieaktywny
5 października 2014r. o 19:13
W Różyńcu przy głównej ruchliwej drodze biega zdezorientowany mały czarny psiak z obróżką - być może to szczeniak. Czy komuś zaginął, czy ktoś go szuka ??

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza