Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nie ma pracy w Bolesławcu

~ niezalogowany
10 października 2012r. o 11:18
~xx napisał(a): do galerii tez nie ma naboru nie wiem kto tam bedzie pracowac ale kilka tylko ogloszen widzialam .... w tym miescie juz nie ma pracy nedza wszystko pada lokale w kolo do wynajecia a ceny jak we worcku ............ porazka trzeba stad wiac

był nabór np. do sklepu PEPCO, ponad 60 chetnych 7 osób najlepszych dostało prace -więc nie piszcie bzdur-NAJLEPSI dostali pracę ]
a za upadanie sklepów i lokali podziękujcie swojej władzy
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
10 października 2012r. o 11:20
Ale ofert dla dobrych pracowników też nie widać. Człowiek chce zmienić pracę, bo zarobki 1600 zł to śmiech na sali.
~chętny niezalogowany
10 października 2012r. o 12:05
~PRACODAWCA napisał(a): A ja nie mogę znaleźć DOBREGO pracownika.
Przyszła dziewczyna. Pytam : znajomość angielskiego : dobra niemieckiego: w stopniu komunikatywnym.

Akurat za chwilę był face to face z Amerykaninem i Niemcem : przecież ja nie mówiłam, że potrafię mówić , ja rozumiem co do mnie mówią. Ale SZYBKO SIĘ UCZĘ .

Mój zakład pracy nie jest szkołą. Tu się przychodzi, gdy się potrafi coś.
Zatem INFORMUJĘ : w Bolesłąwcu JEST PRACA. Brakuje DOBRYCH pracowników.

Drogi pracodawco-gdzie ta praca i za ile?
~m niezalogowany
10 października 2012r. o 12:10
Właśnie gdzie ta praca?Prosze Pana niech da Pan namiary.Umiem niemiecki i angielski,mogłabym porozmawiać,byłam w Ameryce u siostry dwa razy,uczyłam sie w Oxpresie angielskiego.Niemiecki miałam w szkole.
~ niezalogowany
10 października 2012r. o 15:26
~chętny napisał(a):
~PRACODAWCA napisał(a): A ja nie mogę znaleźć DOBREGO pracownika.
Przyszła dziewczyna. Pytam : znajomość angielskiego : dobra niemieckiego: w stopniu komunikatywnym.

Akurat za chwilę był face to face z Amerykaninem i Niemcem : przecież ja nie mówiłam, że potrafię mówić , ja rozumiem co do mnie mówią. Ale SZYBKO SIĘ UCZĘ .

Mój zakład pracy nie jest szkołą. Tu się przychodzi, gdy się potrafi coś.
Zatem INFORMUJĘ : w Bolesłąwcu JEST PRACA. Brakuje DOBRYCH pracowników.

Drogi pracodawco-gdzie ta praca i za ile?

Pracodawca wielce cwaniakuje, pensja najniższa krajowa, a wymagania jakby co najmniej płacił jak na zachodzie.
8088
#zero nieaktywny
10 października 2012r. o 16:33
No właśnie - najchętniej to by przyjmowali takich - trzy fakultety, trzy języki obce perfekt i umowa - zlecenie za 1500 pln. brutto :D
2900
#falco nieaktywny
10 października 2012r. o 16:44
krótko napiszę...w jednym ze sklepów z farbami zapytałem o bejcę do ścian
sprzedawca zrobił oczy jak koła od wozu...
-do ścian?
no cóż-być może jest z zawodu piekarzem...
:D

"bierz życie z każdym oddechem..."
8088
#zero nieaktywny
10 października 2012r. o 16:54
falco napisał(a): krótko napiszę...w jednym ze sklepów z farbami zapytałem o bejcę do ścian
sprzedawca zrobił oczy jak koła od wozu...
-do ścian?
no cóż-być może jest z zawodu piekarzem...
:D

Też mi się podobne sytuację zdarzały - pewnie jakiś kuzyn właściciela
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!