Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zwrot podatku

~??? niezalogowany
26 kwietnia 2012r. o 14:22
Ty mi nie mów jak się mówi bo ja niemam 5 lat.
Skoro nic niewiesz w tym temacie to po co się udzielasz. Zbędnę posty naciągasz?bo niewiem?
Jesli ktoś coś wie o przelewach to będę wdzięczny za informacje.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
11 lutego 2013r. o 13:53
jak tam w tym roku, ktoś coś wie? :)
~Przemysław niezalogowany
11 lutego 2013r. o 14:04
a co już świerzbią rączki żeby kase od państwa brać?
~ niezalogowany
11 lutego 2013r. o 14:13
a masz jakiś problem że należy mi się zwrot z mojego własnego wpłaconego podatku?
~POZA niezalogowany
11 lutego 2013r. o 17:19
Ja składałam 22 stycznia i u mnie też cisza :)
~ niezalogowany
11 lutego 2013r. o 19:33
SWÓJ PIT ZŁOŻYŁAM 1 LUTEGO DROGĄ ELEKTRONICZNĄ A DZIŚ MAM KASKĘ NA KONCIE!!!!!!
~pat niezalogowany
11 lutego 2013r. o 19:55
Ja złożyłam w styczniu i po około dwóch tygodniach zwrot podatku wpłynął na konto :)
~ niezalogowany
12 lutego 2013r. o 13:22
~POZA napisał(a): Ja składałam 22 stycznia i u mnie też cisza :)

Ja składałem przez internet i po tygodniu kasa była na koncie.
Nie rozumiem dlaczego ludzie składają jeszcze pity papierowe. Trzeba się fatygować do US, stać w kolejce a wcześniej stracić kupę czasu na mozolne wyliczanie i wypełnianie rubryczek. Elektronicznie złożenie pita zajęło mi raptem 10 minut.
Nie należy też zapominać o ochronie lasów. Ile to drzew muszą ludzie naciąć na te wasze formularze.
Instrukcję jak się pita wysyła znalazłem na stronie naszej skarbówki http://www.us.boleslawiec.pl/komunikaty/216-wylij-pit-przez-internet
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza