Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Forum Bolec.Info - sprawy techniczne, pytania propozycje

3046
#sentinel nieaktywny
3 marca 2013r. o 16:04
kurek napisał(a): Właśnie natrafiłem na głównej stronie na miejsce,gdzie zamieszczony jest komunikat o treści ; "Ta strona nie może być widziana przez aktualnego użytkownika. Proszę sprawdzić ustawienia prywatności i widzialności dla stron." Czy ktoś z zarządzających i odpowiedzialnych osób na tym portalu może mi wyjaśnić o co chodzi ? dlaczego mogę inne a by zajrzeć w tą muszę grzebać w jakiś ustawieniach ?

Wszelkie sprawy, proszę kierować na adres:

[email protected]

GG 2563898
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~skorn niezalogowany
3 marca 2013r. o 16:36
pomysle nad tym
3046
#sentinel nieaktywny
3 marca 2013r. o 20:16
Z powodu nadmiernego spamowania forum i braku reakcji na upominanie, konto użytkownika "skorn", zostało czasowo zablokowane.

GG 2563898
9176
kc
3 marca 2013r. o 20:49
sentinel napisał(a): Z powodu nadmiernego spamowania forum i braku reakcji na upominanie, konto użytkownika "skorn", zostało czasowo zablokowane.

Napisałeś tą informację, żeby przestrzec pozostałych użytkowników BolecInfo przed ewentualną próbą dyskusji z Tobą na temat zasadności Twojej moderacji ?
Chyba każdy uważny czytelnik zauważył, że próbował Ci wytłumaczyć, że jesteś nieobiektywny jako mod. W jaki inny sposób mógł coś zrobić , skoro zamiast podjąć próbę dyskusji z nim usuwałeś jego posty wykorzystując swoja przewagę w postaci takiej możliwości.

Przykre, że w taki sposób traktuje się użytkowników tego portalu.
613
Drill
3 marca 2013r. o 21:04
Wiadomo coś na temat nowego designu? za każdym razem ma być z nowym rokiem i nadal go ni ma

Bo najlepsza na świecie jest jazda na ETZ'ecie
3046
#sentinel nieaktywny
3 marca 2013r. o 21:20
kc napisał(a): Napisałeś tą informację, żeby przestrzec pozostałych użytkowników BolecInfo przed ewentualną próbą dyskusji z Tobą na temat zasadności Twojej moderacji ?
Chyba każdy uważny czytelnik zauważył, że próbował Ci wytłumaczyć, że jesteś nieobiektywny jako mod.

Informacja jest przestrogą dla użytkowników nadmiernie łamiących regulamin portalu.
Sprawa obiektywności moderacji była już wielokrotnie dyskutowana.
Od oceny zasadności moderacji i oceny obiektywizmu jest administrator forum, który jako jedyny ma pełny obraz forum, a nie użytkownik, który często łamie regulamin forum i jak sam pisze nie ma zamiaru go przestrzegać.
Dyskutowałem ze skornem już niejednokrotnie ale gdy brakło mu argumentów, to jak to określił Grzdyl, posłużył się w dyskusji częściami ciała.
Tyle w tym temacie, który dotyczy strony technicznej, a nie oceniania postępowania moderatora, przez osoby do tego nieupoważnione.

GG 2563898
569
#Demonides nieaktywny
3 marca 2013r. o 22:39
1. Sądzę, że dla wszystkich zarejestrowanych użytkowników byłoby niezmiernie użyteczne mieć możliwość odnalezienia wszystkich swoich postów. Co więcej, tak by klikniecie swojego postu otwierało stronę ze swoją wypowiedzią, a nie jak dotychczas stronę 1 tematu, w którym się zajmowało głos.
2. Podtrzymuję swoje zdanie, iż wygodniej byłoby mieć możliwość korekty swoich wypowiedzi, z automatyczną informacją kiedy post po raz ostatni był modyfikowany, tak jak jest to np. na elektroda.pl czy wielu innych forach.

Jeśli jest jakaś "literówka" w mojej wypowiedzi to przez T9 w tel

<b style="color: #003DDF;">http://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipedysta:<U>Demonides</U></b>
1
emem
3 marca 2013r. o 23:23
@Drill - nowa wersja jest w przygotowaniu - robie to w miare mozliwosci (a mam sporo obowiazkow), wiec dlatego sie przedluza. Ale mysle ze za okolo miesiac (moze ciut wiecej) Bolec bedzie wygladal inaczej :)

@Demonides: Liste ostatnich swoich postow mozesz znalezc tutaj: http://www.bolec.info/index.php?op=bolecnauci&act=profil&bolecnauta=569

Dopisane 03.03.2013r. o godz. 23:23:

@Demonides - korekty postow nie przewidujemy, aczkolwiek rozwazamy (byc moze bedzie dostepna do momentu opublikowania odpowiedzi).

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza