~~M21W2 napisał(a): Fakty po Faktach
Na rozmowę z przewodniczącym Platformy Obywatelskiej zaprasza dziś Grzegorz Kajdanowicz. Godz.19,30
~~czerwony pażdźiernikowiec napisał(a): Ile kosztuje zwykły bochenek chleba w sklepie?" – takie pytanie w Karpaczu usłyszał premier Mateusz Morawiecki. Odpowiadał na to pytanie przez około 90 sekund. Mówił o rolnikach, cenach pszenicy i rzepaku, afrykańskim pomorze świń i emerytach. Konkretnej ceny jednak nie podał
~~Malinowy Rdest napisał(a):Ktoś napisał: ~~czerwony pażdźiernikowiec napisał(a): Ile kosztuje zwykły bochenek chleba w sklepie?" – takie pytanie w Karpaczu usłyszał premier Mateusz Morawiecki. Odpowiadał na to pytanie przez około 90 sekund. Mówił o rolnikach, cenach pszenicy i rzepaku, afrykańskim pomorze
A ty podasz konkretną cenę?
To podaj
Jakby chodził do sklepu to by wiedział, podpowiem panu premierowi ten, który ja kupuję kosztuje 4,50 zł. / 0,5 kg / a jeszcze podpowiem szefowi rządu, że w 2015r. za ten chleb w tym samym sklepie płaciłem 2, 40 i ważył 0,8 kg.
~~felek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Malinowy Rdest napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~czerwony pażdźiernikowiec napisał(a): Ile kosztuje zwykły bochenek chleba w sklepie?" – takie pytanie w Karpaczu usłyszał premier Mateusz Morawiecki. Odpowiadał na to pytanie przez około 90 sekund. Mówił o rolnikach, cenach pszenicy i rzepaku, afrykańskim pomorze
A ty podasz konkretną cenę?
To podaj
Jakby chodził do sklepu to by wiedział, podpowiem panu premierowi ten, który ja kupuję kosztuje 4,50 zł. / 0,5 kg / a jeszcze podpowiem szefowi rządu, że w 2015r. za ten chleb w tym samym sklepie płaciłem 2, 40 i ważył 0,8 kg.
A ile teraz zarabiasz?