Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~~felek niezalogowany
19 stycznia 2022r. o 9:57
~~Malinowy Rdest napisał(a):
Ktoś napisał: ~~felek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malinowy Rdest napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~czerwony pażdźiernikowiec napisał(a): Ile kosztuje zwykły bochenek chleba w sklepie?" – takie pytanie w Karpaczu usłyszał premier Mateusz Morawiecki. Odpowiadał na to pytanie przez około 90 sekund. Mówił o rolnikach, cenach pszenicy i rzepaku, afrykańskim pomorze
A ty podasz konkretną cenę?
To podaj

Jakby chodził do sklepu to by wiedział, podpowiem panu premierowi ten, który ja kupuję kosztuje 4,50 zł. / 0,5 kg / a jeszcze podpowiem szefowi rządu, że w 2015r. za ten chleb w tym samym sklepie płaciłem 2, 40 i ważył 0,8 kg.

A ile teraz zarabiasz?

O 20 % więcej, policz sobie o ile podrożał chleb, który kupuję i uwzględnij wagę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Anty_pis_dzielec niezalogowany
19 stycznia 2022r. o 9:58
Tyle samo co przed podwyżką cen chleba.
~~Malinowy Rdest niezalogowany
19 stycznia 2022r. o 10:09
~~felek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Malinowy Rdest napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~felek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malinowy Rdest napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~czerwony pażdźiernikowiec napisał(a): Ile kosztuje zwykły bochenek chleba w sklepie?" – takie pytanie w Karpaczu usłyszał premier Mateusz Morawiecki. Odpowiadał na to pytanie przez około 90 sekund. Mówił o rolnikach, cenach pszenicy i rzepaku, afrykańskim pomorze
To podaj

Jakby chodził do sklepu to by wiedział, podpowiem panu premierowi ten, który ja kupuję kosztuje 4,50 zł. / 0,5 kg / a jeszcze podpowiem szefowi rządu, że w 2015r. za ten chleb w tym samym sklepie płaciłem 2, 40 i ważył 0,8 kg.

A ile teraz zarabiasz?

O 20 % więcej, policz sobie o ile podrożał chleb, który kupuję i uwzględnij wagę.

Ile chleba zjesz w ciągu jednego dnia?
A co powiesz o np. cenach benzyny?
~~felek niezalogowany
19 stycznia 2022r. o 13:31
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malinowy Rdest napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~felek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malinowy Rdest napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~czerwony pażdźiernikowiec napisał(a): Ile kosztuje zwykły bochenek chleba w sklepie?" – takie pytanie w Karpaczu usłyszał premier Mateusz Morawiecki. Odpowiadał na to pytanie przez około 90 sekund. Mówił o rolnikach, cenach pszenicy i rzepaku, afrykańskim pomorze
To podaj

A ile teraz zarabiasz?

Na twoje pytanie odpowiem pytaniem co powiesz o np. o cenach mieszkań co powiesz o cenach w sklepach, prawie wszystko podrożało usługach itd. Co do ceny paliw to przy obecnych tarczach inflacyjnych powinny kosztować o ok. 40 gr mniej czyli wprowadzoną aż nie tak dawno opłaty paliwowej.
19 stycznia 2022r. o 13:40
~~felek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~felek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malinowy Rdest napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~felek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malinowy Rdest napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~czerwony pażdźiernikowiec napisał(a): Ile kosztuje zwykły bochenek chleba w sklepie?" – takie pytanie w Karpaczu usłyszał premier Mateusz Morawiecki. Odpowiadał na to pytanie przez około 90 sekund. Mówił o rolnikach, cenach pszenicy i rzepaku, afrykańskim pomorze
To podaj

A ile teraz zarabiasz?

Na twoje pytanie odpowiem pytaniem co powiesz o np. o cenach mieszkań co powiesz o cenach w sklepach, prawie wszystko podrożało usługach itd. Co do ceny paliw to przy obecnych tarczach inflacyjnych powinny kosztować o ok. 40 gr mniej czyli wprowadzoną aż nie tak dawno opłaty paliwowej.

Twój ekspert tak ci powiedział, że 40 gr. taniej. Tobie będzie zawsze źle? To powiedz kiedy tobie będzie dobrze?
~~felek niezalogowany
19 stycznia 2022r. o 14:45
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malinowy Rdest napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~felek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malinowy Rdest napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~felek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malinowy Rdest napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~czerwony pażdźiernikowiec napisał(a): Ile kosztuje zwykły bochenek chleba w sklepie?" – takie pytanie w Karpaczu usłyszał premier Mateusz Morawiecki. Odpowiadał na to pytanie przez około 90 sekund. Mówił o rolnikach, cenach pszenicy i rzepaku, afrykańskim pomorze
To podaj

A ile teraz zarabiasz?

Twój ekspert tak ci powiedział, że 40 gr. taniej. Tobie będzie zawsze źle? To powiedz kiedy tobie będzie dobrze?

A co nie wprowadził Kaczyński takiej opłaty, przepraszam Sejm na jego wniosek czy już nie pamiętasz?, źle to idź do sklepu, zrób opłaty.
19 stycznia 2022r. o 14:55
~~felek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~felek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malinowy Rdest napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~felek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malinowy Rdest napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~felek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malinowy Rdest napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~czerwony pażdźiernikowiec napisał(a): Ile kosztuje zwykły bochenek chleba w sklepie?" – takie pytanie w Karpaczu usłyszał premier Mateusz Morawiecki. Odpowiadał na to pytanie przez około 90 sekund. Mówił o rolnikach, cenach pszenicy i rzepaku, afrykańskim pomorze
To podaj

A ile teraz zarabiasz?

A co nie wprowadził Kaczyński takiej opłaty, przepraszam Sejm na jego wniosek czy już nie pamiętasz?, źle to idź do sklepu, zrób opłaty.

W sklepie nie robię opłat, tylko skromne zakupy, nie obrzeram się.
A co Kaczyński??? To cię boli???
Wolisz jakTusk nie ma guzika?
~~felek niezalogowany
19 stycznia 2022r. o 15:31
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malinowy Rdest napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~felek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malinowy Rdest napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~felek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malinowy Rdest napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~felek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malinowy Rdest napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~czerwony pażdźiernikowiec napisał(a): Ile kosztuje zwykły bochenek chleba w sklepie?" – takie pytanie w Karpaczu usłyszał premier Mateusz Morawiecki. Odpowiadał na to pytanie przez około 90 sekund. Mówił o rolnikach, cenach pszenicy i rzepaku, afrykańskim pomorze
To podaj

A ile teraz zarabiasz?

W sklepie nie robię opłat, tylko skromne zakupy, nie obrzeram się.
A co Kaczyński??? To cię boli???
Wolisz jakTusk nie ma guzika?

Przecinka nie widziałeś?. Szkoda czasu bo po twoim wpisie wiem co ciebie boli z tego niby nie obżerania - a mianowicie to że gdyby Kaczyński narobił na talerz to i tak piałbyś z zachwytu, jak pięknie pachnie. Coś ci podkreśliło na czerwono. Żegnam i wąchaj dalej.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza