Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

211
skorn
19 listopada 2013r. o 15:29
Pannazdzieckiem napisał(a): Z tego co wiem Rzepa zawsze była po stronie miłościwie nam panujących

Nie zauważyłem.

co innego wyborcza, newsweek albo tvn

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10114
#alter nieaktywny
19 listopada 2013r. o 15:41
ciekawy artykuł, zgodny z moją opinią :)

"Jeśli więc PO chce coś sondażowo zyskać, to może trzeba sięgnąć z restrukturyzacją wyżej. Tak, tak, jeszcze wyżej… Jeszcze trochę… O właśnie, do samego premiera! Być może partia rządząca otrzyma wtedy jeszcze jedną szansę. Pod warunkiem, że Donald Tusk zrozumie: albo stworzoną przez siebie partię złoży w końcu do grobu, albo zdecyduje się na jedyne rozsądne rozwiązanie."

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Wieslaw-Debski-po-co-przeprowadzac-rekonstrukcje-rzadu,wid,16183517,wiadomosc.html

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~Nie zalogowałam się niezalogowany
19 listopada 2013r. o 15:42
Pannazdzieckiem napisał(a):

https://www.youtube.com

Miłego :)

Witaj Panienkozdzieckiem :D Wysłuchałam.. Jaki wniosek ?? Ano taki ,że wskazujących - jak jest źle , gdzie jest źle , kto ponosi nawieksze koszta (?) - jest ogromna ilość. Ale tych , którzy by wskazali , jak zaradzić złu i biedzie - nie ma !! Są wyłącznie ci , którzy mówią do maluczkich - tak , jest źle , a winę ponosi..itd.itp...Czytajacy forum !, to mydlenie nam oczu i zawracanie głowy. Nie w tym rzecz !! Jeżeli mamy poprawić stan finansów i gospodarki , powinniśmy popracować nad metodami a nie płakać nad tym ,że jest źle i ciężko. O tym wszyscy wiemy !! Ta wiedza nie rozwiązuje problemu !!
~Iza niezalogowany
19 listopada 2013r. o 17:05
Zaczynam tęsknić za aferą dorszową za 8,70 zł :)
http://wpolityce.pl/wydarzenia/67461-cba-to-najwieksza-afera-lapowkarska-w-historii-polski-korupcja-objela-msz-mswia-gus-i-wiele-publicznych-przetargow-rywin-sie-chowa
Pozdr. :)
10114
#alter nieaktywny
19 listopada 2013r. o 17:18
~Iza napisał(a): Zaczynam tęsknić za aferą dorszową za 8,70 zł :)
http://wpolityce.pl/wydarzenia/67461-cba-to-najwieksza-afera-lapowkarska-w-historii-polski-korupcja-objela-msz-mswia-gus-i-wiele-publicznych-przetargow-rywin-sie-chowa
Pozdr. :)

Słyszałem o tym wcześniej! Warto zaznaczyć, że idzie o 1,5 miliarda złotych!

"Śledztwo dotyczy podejrzenia dużej korupcji. Prawdopodobnie największej w historii Polski, dotyczącej teleinformatyki, a konkretnie zakupu sprzętu przez dawne Centrum Projektów i Usług Informatycznych Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji"

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
10897
#Anonim10897 nieaktywny
19 listopada 2013r. o 19:58
"O banksterach" ...posłuchajmy , bo warto ;)

Dopisane 19.11.2013r. o godz. 19:58:

:>
~Iza niezalogowany
19 listopada 2013r. o 20:54
&list=PLCCAB8859AAF5D038
:)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
19 listopada 2013r. o 20:58
skorn napisał(a):
Nie zauważyłem ...

Miałeś prawo Młody Padawanie , krótko żyjesz to i nie wiesz , że Trybuna Ludu, Żołnierz Wolności , Razem , Wprost i Nie , nie mówiąc o wyborczej rzepie i innych tefaulenach to esbecka propaganda :) Spytaj Virgo , opowie Ci o Przyjaciółce i Przekroju ... tudzież Arystokratkę. :)

Ależ nie wstałem lewą nogą i zioła nie paliłem , jedynie papierochy :D

Zawsze do usług :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza