Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

11202
#Anonim11202 nieaktywny
22 listopada 2013r. o 16:13
ABW droga Virgo nie śpi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11471
#Pati34 nieaktywny
22 listopada 2013r. o 16:20
oni tylko czuwają
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
22 listopada 2013r. o 16:34
Pewnie , że fajny Droga Niewiasto :) , któż jeśli nie Piękna Kobieta może zwrócić uwagę ogółu na przyczyny zła. :) Mężczyźni bywają niekiedy ślepi, jak Kajtuś, zalogować się muszą , albo nie potrafią , a praktyczne baby wlezą wszędzie , nawet tam, gdzie diabeł nie może :D

Miłego popołudnia :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
22 listopada 2013r. o 16:43
Pannazdzieckiem napisał(a): Miłego popołudnia :)

Zapomniałeś w swoim poście napisać cokolwiek o Promieniu!! :>
10897
#Anonim10897 nieaktywny
22 listopada 2013r. o 17:06
Pannazdzieckiem napisał(a): (.....) a praktyczne baby wlezą wszędzie , nawet tam, gdzie diabeł nie może :D

Miłego popołudnia :)

:D Uśmiałam się , droga Panienko , serdecznie :* Własnie , właśnie...Podobnej treści artkułów jest sporo. Miłego wieczoru :)

Dopisane 22.11.2013r. o godz. 16:57:

Motywacja napisał(a): ABW droga Virgo nie śpi.

Hej , Motywacjo :] ABW , to dotyczy usunięcia strony , o której link , autorstwa "Kefira" ?? czy ..... ?? Czyżby już było tak źle w naszym cudownym kraju ,że wszędzie musimy czuć się zagrożeni ?? To ,że jesteśmy inwigilowani przez komórki , meile , wszelkie komentarze na różnych "forumach" , to wiadomo ;( Często piszecie tutaj o UB , SB i innych tam podobnych. Teraz podobnych organizacji i ich "macek" jest chyba więcej , co ??

Dopisane 22.11.2013r. o godz. 17:06:

Pati34 napisał(a): oni tylko czuwają

Tak , tak Pati..oni tylko czuwają. Jak śpiący rycerze pod Giewontem. Na odgłos trąbki zerwą się , by bronić...(biernik ?? )
11202
#Anonim11202 nieaktywny
22 listopada 2013r. o 17:18
virgo napisał(a):
Hej , Motywacjo :] ABW , to dotyczy usunięcia strony , o której link , autorstwa "Kefira" ?? czy ..... ??

Wysmienicie czytasz między wierszami Virgo :)
virgo napisał(a): Czyżby już było tak źle w naszym cudownym kraju ,że wszędzie musimy czuć się zagrożeni ??

Jeszcze nie, ale już niedługo będą mogli wchodzić do naszych domostw bez nakazów, rozliczać nas ze spowodowanej dziury budżetowej, bo przecież to nasza wina :]
Pięknie piszesz Virgo, już dawno nabrałem do Ciebie szacunek ogromny, a teraz cieszę się, że odpisujesz na moje posty, dla mnie to ogromne wyróżnienie, dziękuję :)
Wysłałbym link do utwotu, który mnie męczy, ale nie wiem czy tu można. aaa zaryzykuje. Nie będę za bardzo komentował, bo kto oglądał film i czyta między wierszami, mógłby pomyśleć, ze miałem coś złego na myśli.
Pozdrowionka
10897
#Anonim10897 nieaktywny
22 listopada 2013r. o 17:33
Motywacja napisał(a):
Wysłałbym link do utwotu, który mnie męczy, ale nie wiem czy tu można. aaa zaryzykuje. Nie będę za bardzo komentował

Dlaczego Cię męczy ten wątek muzyczny ?? Może ma to coś wspólnego z mgłą za oknem ??
Jeżeli coś nie daje Ci spokoju , jest deprymujące , oddal to od siebie...Na wiele spraw nie ma rady. Ale jest jedna - to my jesteśmy panami naszych myśli !! Przeczytaj coś interesującego ..zapomnisz o problemach , których nie damy rady rozwiązać ( my , jako jednostki). :D A może się mylę... ?? Pozdrawiam :)
11202
#Anonim11202 nieaktywny
22 listopada 2013r. o 17:45
Damy radę, jak nie my to kto ?? Pozdrowienia Virgo, miłego wieczoru, jak i weekendu :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza