Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

11202
#Anonim11202 nieaktywny
26 listopada 2013r. o 14:34
Jak będziecie dalej wprowadzać politykę pedrylską, to żadne czołgi wam nie pomogą. Ani lekkie, ani ciężkie, ani średnie, bo nie będzie miał nimi kto kierować.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10897
#Anonim10897 nieaktywny
26 listopada 2013r. o 14:36
Motywacja napisał(a): Dokładnie tak

Bardzo dobry Motywacjo , komentarz. Masz rację. Chcielibyśmy by było inaczej...
Dobrze ,że możemy chociaż na portalach internetowych pokazać ,iż społeczeństwo to nie tylko ...pomine określenie ;)
11202
#Anonim11202 nieaktywny
26 listopada 2013r. o 14:42
virgo napisał(a):
Dobrze ,że możemy chociaż na portalach internetowych pokazać ,iż społeczeństwo to nie tylko

Jak efekt palenia papierochów da w końcu o sobie znać, to gwarantuję Virgo, że pierwszy pójdę w imieniu wszystkich Polaków, szczególnie tych schorowanych i ubogich.
10897
#Anonim10897 nieaktywny
26 listopada 2013r. o 14:51
Motywacja napisał(a):
Jak efekt palenia papierochów da w końcu o sobie znać, to gwarantuję Virgo, że pierwszy pójdę.

Ej, Motywacjo...Nie zyczę Ci "efektu" , o którym pomyślałeś. :) Widziałeś ludzi z "Efektem" i ich cierpienie? Daj spokój. Żyj i ciesz się zdrowiem !!

Dopisane 26.11.2013r. o godz. 14:51:

A tak a'propos palenia - Motywacjo , Twoja dziewczyna lubi całować się z popielniczką ?? Przecież oddech palacza to prawie.... ;)
11202
#Anonim11202 nieaktywny
26 listopada 2013r. o 14:58
Widziałem i widzę niejednokrotnie w ciągu miesiąca. Między innymi o tych biednych ludziach ostatnio Ci pisałem droga Virgo.
Kiedyś tego nie będzie. Nie będzie choroby, ułomności, niepełnosprawności.

Dopisane 26.11.2013r. o godz. 14:58:

virgo napisał(a): a'propos palenia - Motywacjo , Twoja dziewczyna lubi całować się z popielniczką ?? Przecież oddech palacza to prawie.... ;)

Kurczę to chyba tak było, to chyba przez mój oddech moja dziewczyna sprawiła sobie dziecko z kolegą ze wsi. No tak, ale mądry Polak po szkodzie.
Pozdrawiam Cię Virgo serdecznie. Wobec żadnej osoby na tym forum nie miałem takiego szacunku, jak do Ciebie :).
10897
#Anonim10897 nieaktywny
26 listopada 2013r. o 15:00
Motywacja napisał(a):
Kiedyś tego nie będzie. Nie będzie choroby, ułomności, niepełnosprawności.

Skąd ten pesymizm ?? W życiu wiele problemów można pokonać. Grunt to chcieć , mieć silną wolę i...przeć do przodu.Nie wiem jaki problem przygniata Twoje młode Serce , ale bierz się Chłopie z życiem za bary i nie daj się !

Był czas , kiedy widziałam cierpienie ludzi na chemioterapii w Centrum Onkologii w Szklarskiej Porębie .Tam jest też Centrum Pulmonologii. Wielu z tych ludzi wiedziało ,że celem jest zycie. Dlatego walczyli mimo cierpienia. I żyją. To ogromny sukces. Nie sztuka - poddać się.
11202
#Anonim11202 nieaktywny
26 listopada 2013r. o 15:09
Pesymizm? Droga Virgo właśnie moje serce przepełnia optymizm, stąd mówię, że już nie będzie chorób itd.
Wszystkie pisma ukazywane przez ,,zakłamanych" uczonych mówią o świetle, które przyjdzie po czasie nie spokoju i ciemności.
Ja właśnie czekam na oczyszczającą mgłę, bądź wodę :D, ale ileż można czekać, ile może się serce łamać? Pozdrowionka Virgo.
211
skorn
26 listopada 2013r. o 15:10
Wymieńcie sie numerami gg i trzymajcie sie tematu

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.