Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca na stacji paliw Soley Areca w Osłej

~ niezalogowany
18 lipca 2012r. o 21:58
palemajki napisał(a): dalej pojazd róbcie zobaczymy kto na tym wyjdzie dobrze :D:)
zapewne Ty :D
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
18 lipca 2012r. o 22:30
~ napisał(a):
~ napisał(a): Pocahontas szłyszałem o tej Pani octu nie używa wogóle smaku nie czuje Zero jako kierowniczka do szkoły gotować się nauczyć a nie gówno podawać ludziom :D

Ocet to nic dobrego, w innych restauracjach stosują go w tak dużych ilościach, że ograniczenie dodatku octu to reklama dla zakładu. :P
nie patrzy się ile stosuje w innych restauracjach tylko trzeba mieć smak :P Pocahontas jak nie lubi octu to jej problem :P reklama śmiechu warte chyba dla niemców co wszystko jedzą mdłe :D
~konsument niezalogowany
11 sierpnia 2012r. o 11:38
Ostatnio byłem w tej restauracji przejazdem.zamówiłem szaszłyka-podano z sosem że chyba pies by nie zjadł-kierowniczka odpowiedziała że barwią kawą rozpuszczalną-'widocznie kucharki wsypały za dużo kawy-dlatego taki gorzki'-ŚMIECH-W DODATKU KAWA SYPANA ZA 4ZŁ-OBRZYDLIWOŚĆ.-KTO TU JEST WINIEN?CHYBA JA.
~xy niezalogowany
11 sierpnia 2012r. o 11:56
PANI JOLU PROSZĘ SIĘ NIE MARTWIĆ-JEST PANI KOBIETĄ SUKCESU-BUHAHAHAHAHA
~ niezalogowany
11 sierpnia 2012r. o 15:27
~xy napisał(a): PANI JOLU PROSZĘ SIĘ NIE MARTWIĆ-JEST PANI KOBIETĄ SUKCESU-BUHAHAHAHAHA
zapewne się nie martwi bo jej racja to święta racja ;)
~xxxxx niezalogowany
18 sierpnia 2012r. o 0:01
A RUDOLF KIEROWNIK MYJNI TEŻ W CALE NIE JEST ŚWIĘTY JAK SIĘ SZEFOWI WYDAJE :]
~ niezalogowany
18 sierpnia 2012r. o 9:52
~xxxxx napisał(a): A RUDOLF KIEROWNIK MYJNI TEŻ W CALE NIE JEST ŚWIĘTY JAK SIĘ SZEFOWI WYDAJE :]
rączka rączke myje ;)
~xxxxx niezalogowany
18 sierpnia 2012r. o 11:17
myje myje heh ;) pracownicy myjni jak któryś sie sprzeciwi to za dwa dni wypowiedzenie dostaje i na zieloną trawke a kolegów i sąsiadów z osiedla przyjmuje z powrotem
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo