Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca na stacji paliw Soley Areca w Osłej

2900
#falco nieaktywny
7 lipca 2012r. o 14:18
a niech sobie ,,dowala,, :D ani mnie to ziębi ani grzeje tak jak postać tej której broni wręcz jak niepodległości...ma do tego prawo jak my mamy takie do pisania o podobnych zachowaniach bez względu czy jest się tym na stanowisku kierownika czy też pomocy kuchennej... :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~pracownica niezalogowany
7 lipca 2012r. o 22:53
hej zalogo ARECA ;) cala ta afera umocnila nas jeszcze bardziej :)
~pracownica niezalogowany
7 lipca 2012r. o 22:56
oczywiscie bezsensowna afera!!!!!!!!!!!!~!!!!!!!!
~ niezalogowany
8 lipca 2012r. o 0:12
Komentarz mojej znajomej(z zkładu ARECA) na caly ten temat "kto to napisal przeciez wszyscy sie jej boja". i ogolnie temat ten krazy wsrod ludzi co znaja osoby pracujace tam. Ogolnie to raczej wisi mi to wszystko. Niech sie mecza te co tam pracuja. Jak WAS to umacnia to oby tak dalej. Smazcie sie w swoim piekielku.
tym co uwiera Pani J............... zycze odwagi
!!
~ niezalogowany
18 lipca 2012r. o 0:47
Pocahontas szłyszałem o tej Pani octu nie używa wogóle smaku nie czuje Zero jako kierowniczka do szkoły gotować się nauczyć a nie gówno podawać ludziom :D
~ niezalogowany
18 lipca 2012r. o 0:52
I tem piękny zapach jako aromat do dań palących się śmieci codziennie z okolicznej myjni nic tylko wdychać ;)
~ niezalogowany
18 lipca 2012r. o 11:56
~ napisał(a): Pocahontas szłyszałem o tej Pani octu nie używa wogóle smaku nie czuje Zero jako kierowniczka do szkoły gotować się nauczyć a nie gówno podawać ludziom :D

Ocet to nic dobrego, w innych restauracjach stosują go w tak dużych ilościach, że ograniczenie dodatku octu to reklama dla zakładu. :P
7799
#palemajki nieaktywny
18 lipca 2012r. o 21:08
dalej pojazd róbcie zobaczymy kto na tym wyjdzie dobrze :D:)
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza