a niech sobie ,,dowala,, :D ani mnie to ziębi ani grzeje tak jak postać tej której broni wręcz jak niepodległości...ma do tego prawo jak my mamy takie do pisania o podobnych zachowaniach bez względu czy jest się tym na stanowisku kierownika czy też pomocy kuchennej... :)
Komentarz mojej znajomej(z zkładu ARECA) na caly ten temat "kto to napisal przeciez wszyscy sie jej boja". i ogolnie temat ten krazy wsrod ludzi co znaja osoby pracujace tam. Ogolnie to raczej wisi mi to wszystko. Niech sie mecza te co tam pracuja. Jak WAS to umacnia to oby tak dalej. Smazcie sie w swoim piekielku.
tym co uwiera Pani J............... zycze odwagi
!!
Pocahontas szłyszałem o tej Pani octu nie używa wogóle smaku nie czuje Zero jako kierowniczka do szkoły gotować się nauczyć a nie gówno podawać ludziom :D
~ napisał(a): Pocahontas szłyszałem o tej Pani octu nie używa wogóle smaku nie czuje Zero jako kierowniczka do szkoły gotować się nauczyć a nie gówno podawać ludziom :D
Ocet to nic dobrego, w innych restauracjach stosują go w tak dużych ilościach, że ograniczenie dodatku octu to reklama dla zakładu. :P