Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Fiat 125p

525
#MX nieaktywny
26 sierpnia 2012r. o 16:27
zachowany ładnie..
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5037
#mirek2 nieaktywny
26 sierpnia 2012r. o 16:42
a jak z blacharką?Nie jest zżarty od spodu?Bo nadwozie faktycznie w niezłym stanie.Szkoda że nie ma haka z tyłu
1428
Seifer
26 sierpnia 2012r. o 17:32
Jak niema ceny w ogloszeniu to pewnie jest strasznie drogi ....( a jak nie to wybacz, ale cena w ogloszneiu jest najwazniejsza)

ludzie troche powariowali z cenami fiatow, w necie niektore nawet kosztuja po 10 000 zl :D ( niektórym troche sie w glowie poprzewracalo :D )

Uśmiech na twarzy nie zawsze odzwierciedla faktyczny stan umysłu...
8762
#patrycja51210 nieaktywny
27 sierpnia 2012r. o 16:43
mirek2 napisał(a): a jak z blacharką?Nie jest zżarty od spodu?Bo nadwozie faktycznie w niezłym stanie.Szkoda że nie ma haka z tyłu
Podwozie jest w bdb stanie. Na dodatek powiem, że do fiata właściciel dodaje nowy rozrusznik i dwa nowe tłumiki (rok temu był wymieniany tłumik na nowy i na zapas kupione zostały jeszcze dwa :)). Do autka są książki (instrukcja i eksploatacja).

Dopisane 27.08.2012r. o godz. 16:43:

Seifer napisał(a): Jak niema ceny w ogloszeniu to pewnie jest strasznie drogi ....( a jak nie to wybacz, ale cena w ogloszneiu jest najwazniejsza)

ludzie troche powariowali z cenami fiatow, w necie niektore nawet kosztuja po 10 000 zl :D ( niektórym troche sie w glowie poprzewracalo :D )
A ja mam do Pana takie pytanie, ile kosztują takie fiaty (z 5-cio biegową skrzynią, podgrzewana tylnia szybą- chodzi mi o wersję eksportową Fiata 125p). A co do ceny tego Fiata, nie jest podana ponieważ wg mnie najlepiej przyjść, oglądnąć i dopiero rozmawiać o cenie.
525
#MX nieaktywny
27 sierpnia 2012r. o 21:41
Moja mama niegdyś miała Dużego Białego Fiata 125p., miał 4 drzwi, wersja sedan, hak, 5 biegów, obrotomierz w pobliżu nawiewu, prędkościomierz-termometr, kontrolkę rezerwy która wiecznie się świeciła, podgrzewaną tylną szybę z naklejką "PL", wszystkie boczne szyby miały Korbotronic, palił 10/100, był zadbany, a mimo to, był dla nas zwykłym kredensem, choć pod blokiem raczej królowały Fiaty 126p., Syrenki, Trabanty i gdzieniegdzie Wartburgi.

Trochę chyba przesada z mianowaniem go jako niewiadomo jaka eksportowa wersja z powodu podgrzewanej szyby i 5'tki.. duże fiaty w bogatych wersjach miały różne ciekawsze bajery.
8762
#patrycja51210 nieaktywny
27 sierpnia 2012r. o 23:18
MX napisał(a): Moja mama niegdyś miała Dużego Białego Fiata 125p., miał 4 drzwi, wersja sedan, hak, 5 biegów, obrotomierz w pobliżu nawiewu, prędkościomierz-termometr, kontrolkę rezerwy która wiecznie się świeciła, podgrzewaną tylną szybę z naklejką "PL", wszystkie boczne szyby miały Korbotronic, palił 10/100, był zadbany, a mimo to, był dla nas zwykłym kredensem, choć pod blokiem raczej królowały Fiaty 126p., Syrenki, Trabanty i gdzieniegdzie Wartburgi.

Trochę chyba przesada z mianowaniem go jako niewiadomo jaka eksportowa wersja z powodu podgrzewanej szyby i 5'tki.. duże fiaty w bogatych wersjach miały różne ciekawsze bajery.
ale takich autek jest już coraz mniej... Trochę szkoda bo to bardzo ładne autka:). Mają swój urok i niejedna osoba ma sentyment do tych aut i pamięta dzieciństwo związane z tym samochodem.
525
#MX nieaktywny
28 sierpnia 2012r. o 1:43
patrycja51210 napisał(a): Mają swój urok i niejedna osoba ma sentyment do tych aut i pamięta dzieciństwo związane z tym samochodem.

Jasne, że mają, szczególnie pięknie widoczna maska w czasie jazdy, teraz w mało którym aucie widać cały przód.. nawet Mercedesy mają nieco pochylony w dół dziub ;)
1428
Seifer
28 sierpnia 2012r. o 16:57
patrycja51210 napisał(a): . A co do ceny tego Fiata, nie jest podana ponieważ wg mnie najlepiej przyjść, oglądnąć i dopiero rozmawiać o cenie.

A ile chce za niego Pani dostac? Co jak co ale chyba wie Pani ile z niech chce;>
a tym bardziej ze jakby kosztowal z 1000 zl to juz dawno bylby sprzedany :>

no to jaka cena? przeciez to zadna tajemnica. najwyzej pozniej podczas ogladania cos sie ztarguje ;D

Dopisane 28.08.2012r. o godz. 16:57:

MX napisał(a): szczególnie pięknie widoczna maska w czasie jazdy, teraz w mało którym aucie widać cały przód..

aj tam aj tam :D siedzenie na maksa do góry i w każdym aucie zobaczysz maskę :D:D

Uśmiech na twarzy nie zawsze odzwierciedla faktyczny stan umysłu...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza