mirek2 napisał(a): a jak z blacharką?Nie jest zżarty od spodu?Bo nadwozie faktycznie w niezłym stanie.Szkoda że nie ma haka z tyłuPodwozie jest w bdb stanie. Na dodatek powiem, że do fiata właściciel dodaje nowy rozrusznik i dwa nowe tłumiki (rok temu był wymieniany tłumik na nowy i na zapas kupione zostały jeszcze dwa :)). Do autka są książki (instrukcja i eksploatacja).
Seifer napisał(a): Jak niema ceny w ogloszeniu to pewnie jest strasznie drogi ....( a jak nie to wybacz, ale cena w ogloszneiu jest najwazniejsza)A ja mam do Pana takie pytanie, ile kosztują takie fiaty (z 5-cio biegową skrzynią, podgrzewana tylnia szybą- chodzi mi o wersję eksportową Fiata 125p). A co do ceny tego Fiata, nie jest podana ponieważ wg mnie najlepiej przyjść, oglądnąć i dopiero rozmawiać o cenie.
ludzie troche powariowali z cenami fiatow, w necie niektore nawet kosztuja po 10 000 zl :D ( niektórym troche sie w glowie poprzewracalo :D )
MX napisał(a): Moja mama niegdyś miała Dużego Białego Fiata 125p., miał 4 drzwi, wersja sedan, hak, 5 biegów, obrotomierz w pobliżu nawiewu, prędkościomierz-termometr, kontrolkę rezerwy która wiecznie się świeciła, podgrzewaną tylną szybę z naklejką "PL", wszystkie boczne szyby miały Korbotronic, palił 10/100, był zadbany, a mimo to, był dla nas zwykłym kredensem, choć pod blokiem raczej królowały Fiaty 126p., Syrenki, Trabanty i gdzieniegdzie Wartburgi.ale takich autek jest już coraz mniej... Trochę szkoda bo to bardzo ładne autka:). Mają swój urok i niejedna osoba ma sentyment do tych aut i pamięta dzieciństwo związane z tym samochodem.
Trochę chyba przesada z mianowaniem go jako niewiadomo jaka eksportowa wersja z powodu podgrzewanej szyby i 5'tki.. duże fiaty w bogatych wersjach miały różne ciekawsze bajery.
patrycja51210 napisał(a): Mają swój urok i niejedna osoba ma sentyment do tych aut i pamięta dzieciństwo związane z tym samochodem.
patrycja51210 napisał(a): . A co do ceny tego Fiata, nie jest podana ponieważ wg mnie najlepiej przyjść, oglądnąć i dopiero rozmawiać o cenie.
MX napisał(a): szczególnie pięknie widoczna maska w czasie jazdy, teraz w mało którym aucie widać cały przód..