W moim mieście orkiestra nie grała,więc nie mogłam sobie kupić serduszka,ale w wylicytowanym serduszku przez wacka jest moje 7500 zł. to nie wypłacone moje stypendium.Tak, dołożyłam do orkiestry 7500 zł.
~studentka niezalogowany 15 stycznia 2013r. o 20:10
W niedzielę byłam na spotkaniu z nowymi władzami zarządzania, prawa i pedagogiki - nowy prorektor ds. studenckich, nowy dziekan zarządzania i nowy prodziekan pedagogiki. Zapowiedzieli wiele zmian, które mają "uderzyć" w studentów, którzy kombinują na różne sposoby z opłatami i zaliczeniami. Ciekawe na czym to będzie polegało?
Co TY piszesz....serduszko wylicytowało EUCO!!!! z Legnicy a uwierz mi, że wsm nie ma nic do czynienia z tą firmą bo tam pracuje od lat!!! wejdz na lca.pl tam jest wszystko opisane!!
Przecież wszędzie trąbili, że w licytacji brało udział EUCO, zresztą jak co roku. Tylko że tym razem chyba jakiś rekord pobili, wiem że Owsiak się strasznie podniecał sprawą. Na kilku portalach regionalnych jest to opisane.
Właśnie! EUCO pobiło rekord w tym roku!! więc nie siejcie propagandy, że miał coś z tym wspólnego nasz pan D.
Ja skonczyłam właśnie ten bu.....a co tam nowego na uczelni??? zamykają się czy nie??? a co z tym remontem i robieniem tam Domu Starców??? dzieje się coś w tej sprawie? czy nic........
24 stycznia w wsm kolejna komtrola z ministrerstwa, na lca.pl studenci pisza w komenatzrach, że nagle dzień przed kontrola wypłaono im zaległe stypendia!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.