Jemiola: jasne, adres podam na prv.
Niestety wiekszosc juz sprzedalam, zostalo mi tak:
duuuzo ubranek na chllopca 12-24m.
Mam 3 pary spodni, z 10 koszulek, i 3 bluzy na chlopca 2-3 latka.
Kilka rzeczy na dziewczynke 12-24, jak dostane torbe z rzeczami to dodam zdjecia.
Mam dosc sporo rzeczy na dzieciatka w wieku 0-12m obojga plci.
Przepraszam ze nie dodaje regularnie zdjec ale wiekszosc zainteresowanych po prostu przyjezdza i na miejscu wszystko oglada, pisalam, ze bede dodawala zdjecia w miare mozliwosci, niestety moje dzieci nie zawsze daja mi zrobic cokolwiek....
Towar bede uzupelniac w miare regularnie(za 2-3 tyg kolejna dostawa).
Od pazdziernika powinno to sprawniej pojsc bo moje starsze dziecie idzie do przedszkola.
Pozdrawiam i zapraszam do siebie,
A.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.