Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Duuuuuzo ubranek dzieciecyh do sprzedania, uzywanych, z z UK

9445
#aniapaula nieaktywny
16 października 2012r. o 13:57

Witam ponownie.
potrzebuję ubranka na 9-10 lat dla córci... :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5799
CZARNULA83
16 października 2012r. o 13:59
Tylko nie sprzedaj moich zaklepanych :P :]
4446
#Jolka3105 nieaktywny
16 października 2012r. o 14:58
Jak będziesz miała coś więcej tak na 2-3 latka dla dziewczynki to wrzuć tu lub na maila [email protected] Będę czekać!!! :)
3028
#clasta nieaktywny
16 października 2012r. o 15:21
nie sprzedam nie sprzedam czarna, sie nie obawiaj:) u mnie slowo drozsze pieniedzy:)

aniapaula: jak tylko przyjdzie dostawa, powinna byc dzis lub jutro, to na bank dam znac co mam.
Jolka fasolka: cos tam mam, takze popatrze i wysle zdjecia okejos?
Buziaki moje kochanienkie:p

Dopisane 16.10.2012r. o godz. 15:21:

czy Twoja corcia jest blizej 2 czy 3 lat? ma skonczone 2?Na jaki wzrost ewentualnie jeszcze mi napisz, bo mam np kilka par dzinsow na 18-23 mies wiec moze musialaby zmierzyc, bo moja corka ma 3 latka i ci powiem ze na upartego bym ja w nie wcisnela hehehe

Jolka3105 napisał(a): Jak będziesz miała coś więcej tak na 2-3 latka dla dziewczynki to wrzuć tu lub na maila [email protected] Będę czekać!!! :)
6678
#milek5 nieaktywny
16 października 2012r. o 17:28
Na dziewczynki potrzebuję ubranek cieplejszych na 92-98 i 116-122 [email protected] proszę o fotki. Dzieki!

aneczka16
4446
#Jolka3105 nieaktywny
16 października 2012r. o 19:29
clasta napisał(a): :czy Twoja corcia jest blizej 2 czy 3 lat? ma skonczone 2?Na jaki wzrost ewentualnie jeszcze mi napisz, bo mam np kilka par dzinsow na 18-23 mies wiec moze musialaby zmierzyc, bo moja corka ma 3 latka i ci powiem ze na upartego bym ja w nie wcisnela hehehe

powiem Ci tak. Skończyla 2 lata w lipcu. ciuszki tak na 98-104 potrzebuje, tak juz na zime. żeby były ciut większe.. Ale jakby coś fajnego się trafiło na 86-92 to też bym była wniebowzięta, bo na drugą córe by pasowało ;)
3028
#clasta nieaktywny
21 października 2012r. o 19:36
wlasnie dostalam nowa...dostawe rzeczy, ogarne sie z tym i napisze jutro co mam, nie obiecuje ze zdjecia dodam, duzo tego jest i bede staralam sie dodawac w miare regularnie ale juz widze ze jest najwiecej na dziewczynke 2-3 i 3-4 latka, do jutra:)

Dopisane 21.10.2012r. o godz. 19:36:

ok, jestem po dostawie, tak jak mowilam ze zdjeciami moze byc ciezko, na chwile obecna mam kilka zdjec ubranek na dziewczynke 7-9 lat, sporo fajnych spodni dresowych, bluzek, takie zdjjecia moge wyslac.

Wyprzedaz rzeczy na niemowleta, do 12mies. cena za sztuke 3-5zl, warto bo duzo cieplutki bluz, spodenek etc,

Polecam, zapraszam:)
4596
#becia73 nieaktywny
21 października 2012r. o 20:03
Witam, na chłopca 2-3 latka coś z ciepłych rzeczy będzie?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!