Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Paszport w Bolesławcu.

4887
#MKSZG nieaktywny
20 września 2012r. o 20:21
Witam! Czy ktoś się orientuje, czy w Bolesławcu można złożyć wniosek o wydanie paszportu? Ktoś niedawno mi powiedział, że można przez Urząd Miasta złożyć wniosek, a oni prześlą go do Jeleniej Góry?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7018
lazankowy
20 września 2012r. o 20:46
Ja kiedyś musiałem do JG specjalnie jechać. Nie mam pojęcia czy coś się zmieniło.
3827
#emerson nieaktywny
20 września 2012r. o 20:49
Nie można tego zrobić poprzez UM. Wniosek jest od razu wprowadzany do systemu razem z pobraniem odcisków palców więc wizyta w JG lub Legnicy jest konieczna.
4887
#MKSZG nieaktywny
20 września 2012r. o 21:00
Dzięki Wielkie za info!
Szkoda, że będę trzeba będzie wziąć dzień wolny od pracy :(
3827
#emerson nieaktywny
20 września 2012r. o 21:04
Podpowiem jeszcze, że zarówno Legnica i JG w środy jest czynna trochę dłużej czyli do 18.00 :)
~gość niezalogowany
21 września 2012r. o 11:50
Powiem więcej trzeba wziąć dwa dni wolne - żeby złożyć wniosek i potem odebrać paszport...
1593
#lukassan nieaktywny
21 września 2012r. o 12:02
~gość napisał(a): Powiem więcej trzeba wziąć dwa dni wolne - żeby złożyć wniosek i potem odebrać paszport...

oj wcale nie trzeba :)
moj pierwszy paszport znalazlem w skrzynce pocztowej
[img=1348221568_f6kks2n.jpg]

a po stracie waznosci rok temu wyslali mi taki bo niby lepszy i chipa ma :D
[img=1348221705_bhdtey8.jpg]
~ niezalogowany
21 września 2012r. o 15:46
Z takim paszportem nie mialem zadnych trudnosci aby otrzymac wize do wielu krajow spoza UE, nawet do USA.

Zmoderowano 21.09.2012 godz.20:21 - powód: korekta cytowania (sentinel)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.