Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Telewizor...

7845
#Takanuva nieaktywny
21 września 2012r. o 10:40
Kto pierwszy ten lepszy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4094
#arkadiuszw nieaktywny
21 września 2012r. o 11:08
kilka sztuk takich oddalem za darmo niedawno lumpowi chodzącemu po smietniikach
2820
#k1p nieaktywny
21 września 2012r. o 11:38
No widzisz, a mogłeś sprzedać :P
4094
#arkadiuszw nieaktywny
21 września 2012r. o 11:41
ale to aż wstyd sprzedawac
2820
#k1p nieaktywny
21 września 2012r. o 18:22
Wstyd to kraść i dać się złapać.
Inne formy zarobku są dopuszczalne i nie ma się czego wstydzić. Jeśli jest chętny, żeby zapłacić, to czemu nie :-)
1799
#koehl nieaktywny
21 września 2012r. o 20:45
ja rowniez taki telewizor oddalem za darmo i podobny mam w piwnicy tylko do zabrania za darmochę
7845
#Takanuva nieaktywny
22 września 2012r. o 7:42
Nie ukradłem tego TV . Kupiłem za własne pieniadze. Dlaczego mam sie wstydzic sprzedawac go za symboliczne 40 zł. ?!!! Jesli jesteście tak bogaci ,że rozdajecie telewizory za darmo to prosze bardzo. Mnie na to nie stac. Mam dziecko na wychowaniu. Kazda złotówka sie liczy. Po co komentujecie ogłoszenia? Jesli nie potrzebujesz TV to po jaka cholere zagładasz na takie ogłoszenia. Jesli taki z Ciebie "dobry człowiek" to daj ogłszenie ,ze oddasz taki telewizor za darmo.Skoro piszesz ,że masz podobny w piwnicy. Nie widziałem takiego ogłoszenia. A po takich komentarzach jak Wasze napewno go nie sprzedam. Jesteście zadowoleni?....że uwaliliście kolejnego bliżniego swego...żeby tylko u krec ac kogoś. To jest właśnie nasze polskie społeczeństwo.

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Nowe domy!