Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Gdzie są najlepsze dancingi ?

41
#jegomosc nieaktywny
27 października 2012r. o 10:50
:):):)[img=1351327817_66ic0fi.jpg]

www.djdowynajecia.pl
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2772
#ewcia026 nieaktywny
27 października 2012r. o 16:29
Może ktoś jeszcze chętny na imprezowanie a nie ma z kim wyjść?? ;)

Ja:) Często nie mam z kim :/

Nie boję się umrzeć, boję się nie żyć...
9652
#Szatyanka nieaktywny
27 października 2012r. o 17:22
ewcia026 napisał(a): Może ktoś jeszcze chętny na imprezowanie a nie ma z kim wyjść?? ;)

Ja:) Często nie mam z kim :/

wysłałam Ci zapro na gg :) jeśli będzie okazja następnym razem dam znać, jeśli będziesz miała ochotę na wyjście z nami będzie mi miło
~Ali niezalogowany
27 października 2012r. o 21:58
U alexa

5681
#delikatna nieaktywny
28 października 2012r. o 7:46
Kiedyś były fajne dancingi w lilipucie, a może nadal są. Czy ktoś wie?
~tomek niezalogowany
29 października 2012r. o 20:43
to ja ciągle siedzę w domu a tu dziewczyny nie maja się z kim pobawić tylko się zapoznać
~Weronika niezalogowany
30 października 2012r. o 6:49
No tak temat jest o dancingach ale Dj wykorzystuja ten temat aby sie zareklamowac

Proponuje aby" jegomosc" czytał uwaznie tematy i nie wykorzystywal Bolca do darmowej reklamy
41
#jegomosc nieaktywny
30 października 2012r. o 8:23
~Weronika napisał(a): No tak temat jest o dancingach ale Dj wykorzystuja ten temat aby sie zareklamowac

Proponuje aby" jegomosc" czytał uwaznie tematy i nie wykorzystywal Bolca do darmowej reklamy

Oj po co tyle agresji?:)

Czy "dansing" to koniecznie impreza z zespołem? Ciężko o takie imprezy w najbliższej okolicy:(

www.djdowynajecia.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.