Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Gdzie są najlepsze dancingi ?

~Weronika niezalogowany
30 października 2012r. o 11:36
DANCING (pisany przez c) to jest impreza z zespołem muzycznym
Dyskoteka to impreza prowadzona przez Dj
trudno zeby na dyskotece gral zespól
i odwrotnie na dancingu gral Dj
takze drogi Jegomosciu prosimy ogranicz swoje posty do tematow zwiazanych z imprezami dla dJ i oczywiscie pisze bez zadnej agresji i złosliwosci
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
41
#jegomosc nieaktywny
30 października 2012r. o 12:01
Dlaczego odbierasz mi prawo dyskutowania w innych tematach?:) Nie żartuj sobie... lepiej napisz w którym lokalnym lokalu można pobawić się przy muzyce granej przez kapele.

www.djdowynajecia.pl
9652
#Szatyanka nieaktywny
30 października 2012r. o 12:22
jegomosc napisał(a): ... w którym lokalnym lokalu można pobawić się przy muzyce granej przez kapele.

no nie koniecznie kapele weselne :P chodziło mi o kluby w których można posłuchać, potańczyć przy normalnej muzyce nie granej przez DJ, bo te wszystkie remixy i inne łubudubu mnię męczą

jestem nowa w Bolcu i teraz już wiem że takich klubów tutaj nie ma, a szkoda. Przydałoby się takie typowe miejsce gdzie mogą pokazać się różne formacje nie tylko kapele ale i młode zespoły rockowe czy jazzowe, których jest przecież sporo i grają fajną muzykę :)
41
#jegomosc nieaktywny
30 października 2012r. o 12:32
Polecam w piątek Bluesa w... Innej Bajce:) http://inna.boleslawiec.pl/bluesowe-granie-02-11-2012-r-godz-20-00/

A w niedziele w PiwnicyParyskiej:)

www.djdowynajecia.pl
670
ramaj
30 października 2012r. o 12:49
DANCINGI to były kiedys w Meksyku i w NOCie.I co zostało?W Meksyku sprzedają ołówki,a w NOCie.......nawet nie wiem pewnie jakis ciuchland.W tych przybytkach to były dopiero imprezy ,a szczególnie w Meksyku....same atrakcje,nawet można było być wykąpanym .
41
#jegomosc nieaktywny
30 października 2012r. o 13:13
Gdzie była NOCka?:)

www.djdowynajecia.pl
4122
#karmelka29 nieaktywny
30 października 2012r. o 14:32
~~123 napisał(a): co piątek i sobotę są w gyrosie na Jana Pawła.

:) oj,tak..tam bawiłam się kilka tygodni temu...przednia zabawa.. :) ..niestety..ostatniej soboty w tym że lokalu odbywało się przyjęcie weselne.. :) wybraliśmy się więc.. do Chilli Pizza..
:] i napisze krótko...byłam tam pierwszy i ostatni raz.. :)

Trzeba tak żyć, żeby można było mieć szacunek dla samego siebie.
8615
#BobMarley nieaktywny
30 października 2012r. o 14:35
Karmelka29 :* Hejka

Az tak Zle :D heh

Fakty i zdarzenia, przedmioty i rzeczy wszystko to kolosalna bzdura. Posłuchaj jest tylko jedna prawda tą prawdą jest Jah Rastafari.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.