Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dam prace przy docieplaniu

9688
#goliat76 nieaktywny
25 września 2012r. o 20:42
witam wszystkich chciałbym ostrzec wszystkich przed tym gościem facet nie płaci zarobionych pieniędzy i do tego straszy policją jak próbujesz odzyskać swoje gościu jest ze lwówka i ciężko go złapac na miejscu pozdro

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7523
25 września 2012r. o 21:40
no to Sebuś się naszukałeś :)

Znamy dobro, a czynimy zło...
2900
#falco nieaktywny
26 września 2012r. o 6:30
to co dociepliłeś a nie dostałeś kaski ,,przepędzluj,, mu jakimś rozpuszczalnikiem i czekaj na reakcję :)
pózniej powiedz mu że ,,zabijesz mu żonę,dzieci i psa,, :D a tak na serio-cieszy mnie kiedy ludzie mówią głośno o takich ,,pracodawcach,,i dlatego ,,daj im Boże jak najgorzej,ja im zle nie życzę,, :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
4094
#arkadiuszw nieaktywny
26 września 2012r. o 14:48
Sam jestem pracodawcą i śmieszą mnie tacy goście co wypisują takie glupoty, wg mnie ktos komu nie zaplacono za wykonaną prace nawet gdyby robil na czarno to wystarczy ze pojdzie do sadu pracy i taki pracodawca leży i kwiczy. Sąd zawsze staje po stronie pracownika , a pracownik nie ponosi kosztów rozprawy wiec nie widze problemu zeby takie rzeczy zglaszac i swoją kaske odzyskiwać. Ktos kto daje sie robic w bambuko jest zwykłym frajerem :)
9688
#goliat76 nieaktywny
26 września 2012r. o 18:03
może i masz racje ale jeśli pracodawca myśli tylko o swoich potrzebach a nie myśli o ludziach to jest kawał h..ja nie pracodawca
3561
#krol nieaktywny
26 września 2012r. o 23:39
i bardzo dobrze, zle wykonali robote to kopa w du** i niema kasy, fizole mysla ze im sie nalezy(czy sie stoi czy sie lezy), nic wam sie tepoto budowlana nie nalezy ... pyskujesz do pracodawcy, nie szanujesz swojego chlebodawce?? za wszasz i wypad, tak trzeba z tymi gnojami budowlancami:D sad tu ci nic nie pomoze tepoto budowlana najpierw trzeba udowodnic ze ktos taki pracował a to juz trudne bez domkunentacji i podpisow :D:D:D
krutko z ...ami inaczej sie nia da popieram pana wyzyskiwacza ciemnote trzeba wyzyskiwac bo wyda na piwo i faje lub na głopote !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zastosowana autokorekta

4094
#arkadiuszw nieaktywny
27 września 2012r. o 9:05
oj glupi jestes głupi, nawet nie wiesz jak sady dzialają, moj kuzyn pracowal na czarno , bez podpisów, gosciu mu nie wyplacil kasy i smial sie w twarz, kuzyn poszedl do sądu i do skarbówki doniósł, i do zusu i kolesia udupili aż milutko, w sądzie sprawe wygrał, wystarczylo ze mial wielu świadków ze codziennnie po 8 godzin pracowal u tego śmiecia, hehehehe , ja nie jestem pracownikiem ale gdybym byl to takiego gościa bym pozwał wszedzie gdzie sie da i bym wydoił z niego ostatni grosz gdyby mnie wydymał na kase
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo