Brawo tak dalej! Jestem jednym z tych przedsiebiorcow , ktorzy juz splajtowali , wszystko tylko dlatego ze panstwo polskie traktuje "malego" przedsiebiorce jak dojna krowe z ktorej tylko mozna ciagnac kase. W tej chwili po moim "biznesie" zostaly mi tylko dlugi , a zeby je splacic musialem wyjechac za granice. Powoli staje na nogi , poznalem tutaj lepsze zycie z perspektywami na przyszlosc i jakos nie zanosi sie bym mial zamiar wracac do kraju , w niedalekiej przyszlosci planuje tu sciagnac swoja rodzine , i w ten sposob panstwo pozbywa sie swoich obywateli.
To si,e nazywa dyscyplina partyjna, ci radni często glosują wbrew własnym poglądom bo chcą przecież aby przy następnych wyborach romuś znów ich wziął na listę.
Dobrze,że będą jednomandatowe okręgi wyborcze powinno tak być też do sejmu.
Co do podatkow to przecież romuś musi mieć z czego rozdawać nagrody
Zdzisiu Abramowicz przechodzi chorobę zwaną starością. On nie zagłosuje przeciw podatkowi pana którego nie lubi. On odwróci wzrok od podwyżki i według jego przemyśleń problem się rozwiąże.
Symbole chrześcijańskie już mu się mylą z pieniędzmi (a może się nie mylą bo kościół wierzy w euro i dolary?) i on w ramach protestu nie będzie patrzył jak ktoś zarzyna podatnika.
Przypomina mi się Bruner co nie mógł patrzeć jak ktoś bije człowieka.
Oczywiście nie mam na myśli że jest jak SSman ale SSman był powołany do pewnych rzeczy tak jak radny jest powołany do pewnych rzeczy. Odwracanie wzroku i umywanie rąk, przy okazji używanie głupich argumentów jak ten SSman co nie mógł patrzeć jak ktoś bije człowieka (?) pokazuje, że on się do rady nie nadaje albo gada głupoty.
Czy Bruner nie nadawał się do SS? Według mnie się nadawał tylko czasem gadał głupoty jak Abramowicz.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.