Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

teściowa

~J niezalogowany
8 października 2012r. o 14:36
Tak sie wtrace bo tesiowa sie laczy ze slubem - ma ktos fajne auto, eleganckie(nie takie typowe do slubu limuzyny czy cos), czarne i chcialby zarobic podwozac mlodych w b-cu do Kosciola i na sale? niech napisze albo zostawi namiary i ew. ile by sobie zyczyl.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Paula niezalogowany
8 października 2012r. o 15:00
Niewiem jak do teściowej można mówić mamo do obcej kobiety!Ja do Swojej nie mówię a po ślubie jesteśmy 3lata
3595
#jemiola nieaktywny
8 października 2012r. o 15:34
Ja mam z*a*j*e*b*i*s*t*ą teściową :)

Idiotka,naiwna??suka lub szmata???Jak wolisz,mi to lata.
4122
#karmelka29 nieaktywny
8 października 2012r. o 15:36
:P niom,moja też jest spoko..
:D Twoją jemiołko..uwielbiam.. :D :*

Trzeba tak żyć, żeby można było mieć szacunek dla samego siebie.
~br niezalogowany
8 października 2012r. o 16:01
~Paula napisał(a): Niewiem jak do teściowej można mówić mamo do obcej kobiety!Ja do Swojej nie mówię a po ślubie jesteśmy 3lata

Mozna ,można ,jak jest dobra ,ciepła życzliwa ,pomocna i traktuje po matczynemu to jeszcze jak można.
8088
#zero nieaktywny
8 października 2012r. o 17:41
falco napisał(a): oj coś widzę że doktorek i ,,zero,, byli niegrzeczni :)
czyżby znali ten problem o którym tu mowa w temacie?
ja miałem niezłą teściową ale teść to kawał skó...to niedobry człowiek był... :D

To był tylko niewinny kawał - ktoś tu nie ma poczucia humoru :D :D :D
~ niezalogowany
8 października 2012r. o 21:24
~Paula napisał(a): Niewiem jak do teściowej można mówić mamo do obcej kobiety!Ja do Swojej nie mówię a po ślubie jesteśmy 3lata

A jak możesz sypiać z obcym mężczyzną?I to 3 lata :P Mam nadzieję,że twoja teściowa mówi do ciebie synowa :]
2951
#Anonim2951 nieaktywny
9 października 2012r. o 8:39
zero napisał(a): ... ktoś tu nie ma poczucia humoru :D :D :D

To nie tak zero.
Załóżcie z Mansonem temat np. "Kawały o teściowej" i nawet kropki nie zmoderuję : )

P.S.
Mam cudowną teściową i z przyjemnością używam, w stosunku do niej, słowa MAMO.
Pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo