trochę na produkcji- reszta klepania w komputer- taka niby kontrola jakości-40h/tydzień; 1560 netto/miesiąc,praca pn-pt, weekendy zazwyczaj wolne- chorobowe raczej w teorii niż w praktyce, urlop bez problemu
Moje zarobki prosze bardzo 1500 e /miesiac + gratis wyzywienie i zakwaterowanie.Urlop sama sobie funduje - po 30 latach pracy w PRL nalezy mi sie jak psu kosc.Wlasnie wyjezdzam na Teneryfe.Dla polskich pracodawcow bylam za stara - poza granicami LICZY SIE MOJE DOSWIADCZENIE.Taki konflikt interesow.Podane zarobki sa netto.
~N & A niezalogowany 5 października 2012r. o 22:28
Praca na stacji paliw, umowa na czas nieokreślony, pełny etat. Zarobki średnio 1700-1800 netto uzależnione od ilości godzin. Urlop w pełni wykorzystany. L4 raczej niemile widziane, chyba że kogoś rozłozy na łopatki.
~N & A niezalogowany 5 października 2012r. o 22:29
~N & A napisał(a): Praca na stacji paliw, umowa na czas nieokreślony, pełny etat. Zarobki średnio 1700-1800 netto uzależnione od ilości godzin. Urlop w pełni wykorzystany. L4 raczej niemile widziane, chyba że kogoś rozłozy na łopatki.
Nauczyciel stazysta w szkole, 1900 pln na reke wraz z dodatkiem wiejskim i mieszkaniowym; dodatkowo zajecia popoludniowe trzy razy w tygodniu plus wlasna dzialanosc gospodarcza - praca tylko w soboty; w sumie na reke ok 4000 na miesiac
~zygmunt niezalogowany 6 października 2012r. o 11:04
widzisz niektórzy ludzie tak zarabiają, a ci co zarabiają więcej raczej tutaj nie napiszą bo i po co. W bc są dobrze płatne stanowiska ale za darmo kasy nie dostaniesz. Poza tym mam znajomych co zarabiają dużo więcej:
Szef utrzymania ruchu - bc - 8000netto
Kierowca E bc - 5700 netto
Kierowca E firma niemiecka ok 1800Eur, wekendy w domu
Kierowca E druga firma niemiecka 2000Eur, co 3 tyg. tydzień wolnego.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.