Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sklep dla dziaciaczków i mam

9706
#silvia26 nieaktywny
3 października 2012r. o 9:30
Witam zbieram opinie na temat sklepu dla niemowlaczków i nie tylko. Czy uważacie że taki sklep gdzie mozna kupić wszystko na wyprawkę dla maluszka a skończywszy na laktatorze dla mamy miałby szanse przetrwać na naszym rynku???????A może macie jakieś propozycje,na co jest zapotrzebowanie???
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~samosia niezalogowany
3 października 2012r. o 9:54
Aktualnie jeden taki sklep jest i nawet zmienił pomieszczenie na większe, czyli w miarę dobrze prosperuje. Na tej ulicy, co Urząd Skarbowy. Dodatkowo jako mama dwójki dzieci - większość rzeczy zamawiałam przez internet, bo taniej - nawet z kosztem wysyłki. W Bolesławcu nowości rynkowe były o wiele droższe, a poza tym nigdy nie były dostępne od ręki. Ciężko przebić się z dobrą ofertą dla tutejszego społeczeństwa.
~ niezalogowany
3 października 2012r. o 10:23
Dla mnie brakuje sklepów z odzieżą dla dzieci w wieku szkolnym.HOT OIL-porażka zwłaszcza cenowa. Zresztą zastanawiam się czy to Hot oil czy Wójcik.Ceny zbyt wygórowane.No i 5 10 15 ,to wszystko co jest na bolesławieckim rynku.Z tego co mi wiadomo nasza powstająca GALERIA też za wiele nam nie zaoferuje. RESERVED owszem,ale czy RESERVED KIDS? I jak jeździmy do Legnicy czy Wrocławia tak dalej będziemy jeździć.Czasem zaglądam do Marpola,ale tam odzież gatunkowo nie zawsze dobra a ceny? No cóż -pozostawiają wiele do życzenia.
~ewe niezalogowany
3 października 2012r. o 11:18
silvia26 napisał(a): Witam zbieram opinie na temat sklepu dla niemowlaczków i nie tylko. Czy uważacie że taki sklep gdzie mozna kupić wszystko na wyprawkę dla maluszka a skończywszy na laktatorze dla mamy miałby szanse przetrwać na naszym rynku???????A może macie jakieś propozycje,na co jest zapotrzebowanie???

Ja bym proponowała odzież dla puszystych ale taka modna....ja np.przy wzroscie 160cm gore nosze rozmiar 44 a tez chcialabym wygladac modnie a nie jak w worku
9706
#silvia26 nieaktywny
3 października 2012r. o 11:51
dzięki za odp:) ja myślę o takim sklepie gdzie jak mama w ciaży wejdzie to kupi wszysko od pieluszek tertowych po śpioszki,smoczki itd.Pamiętam jak sama maiałam potrzebe to pojechałam do wrocka na takie zakupy. I w jednym sklepie kupiłam prawie wszystko
2087
#Wikunia nieaktywny
3 października 2012r. o 18:02
~ewe napisał(a):
Ja bym proponowała odzież dla puszystych ale taka modna....ja np.przy wzroscie 160cm gore nosze rozmiar 44 a tez chcialabym wygladac modnie a nie jak w worku

mówisz i masz http://adoptuj.webd.pl/krawiectwo/index.php?option=com_content&view=article&id=97&Itemid=18

jeśli nic Cię nie zadowoli to też realizujemy projekty klientek, szyjemy na miarę wszystkie rozmiary

http://www.facebook.com/Krawiectwo.Melanii http://wikuniakwl02.wpiernicz.pl/vs
2041
#zula999 nieaktywny
4 października 2012r. o 7:42
Wikunia napisał(a):
~ewe napisał(a):

mówisz i masz http://adoptuj.webd.pl/krawiectwo/index.php?option=com_content&view=article&id=97&Itemid=18

jeśli nic Cię nie zadowoli to też realizujemy projekty klientek, szyjemy na miarę wszystkie rozmiary

Wybiorę się do Pani po nowym roku w sprawie sukienki na ślub:)
~Seidhe niezalogowany
4 października 2012r. o 10:22
Ja bym dodała jeszcze ciuchy ciążowe- sama właśnie mam problem z zakupem, ponieważ takich sklepów jest mało, a jak są to ceny z kosmosu.
Mieszkam w Gdyni i tu jest taki sklep o jakim Pani mowi- zaopatruje sie w nim całe Trójmiasto;) Ceny w miarę ok i dużo promocji.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo