Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Środek Tygodnia - Szkoła Zakonu Pijarów
~Anonim niezalogowany
3 października 2012r. o 19:41
Czy to prawda, że Abramowicz był katachetą? Jego opinie są fatalne, liczyłem, że nie jest od Romana, nic z tego to człowiek Romana, na tych ludzi nigdy nie będę głosował.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~obywatel niezalogowany
3 października 2012r. o 19:55
Resztki szacunku jakie miałem do Abramowicza rozpłynęły się. Ciekawe byłoby posłuchać jak "nawrócony" radny Śliwko argumentuje swoją decyzję na "tak".
~Bolecnauta niezalogowany
3 października 2012r. o 20:00
Śliwko, dziwny człowiek on chyba nie wie już co robi? Lata poleciały pozostało mu Radio Maryja i telewizja Trwam?

A Abramowicz pokazał jaki jest naprawdę. On jest obiektywnym harcerzem? Nie wierzę. Nie będę na nich głosował już nigdy.
~Karolina niezalogowany
3 października 2012r. o 20:05
Abramowicz pokazał się z najgorszej strony: przerywał Sakowskiemu, wchodził w słowo, powtarzał się jak zacięta płyta- widać, że jest już fanatykiem idei Romana. Zero kultury dyskusji. Powinien uczyć się od Sakowskiego.
2900
#falco nieaktywny
3 października 2012r. o 20:12
a gdzie tam od niego
kultury słowa powinien się uczyć od ,,kolorowej damy,, w obszernej sukience... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~nauczycielka niezalogowany
3 października 2012r. o 20:29
Jestem nauczycielką i pierwsze słyszę, żeby w szkołach publicznych zajęcia dodatkowe były płatne. U nas wszystkie są bezpłatne! Polski, matematyka, zajęcia sportowe i inne- wszystkie prowadzimy w ramach Karty Nauczyciela i nikt nam za to dodatkowo nie płaci. Dlaczego pijarom rodzice będą musieli płacić, skoro to publiczna szkoła? I kto otrzyma te pieniądze: pijarzy czy miasto? Abramowicz twierdzi, że to norma, a ja widzę, że my (nauczyciele z publicznych szkół) mamy zasuwać gratis , a panowie zakonnicy (nota bene też z publicznej niby szkoły) za pieniądze. Gdzie równe traktowanie? Oszukani jesteśmy zarówno my- nauczyciele jak i rodzice.
9714
#BPM nieaktywny
3 października 2012r. o 20:42
~nauczycielka napisał(a): a ja widzę, że my (nauczyciele z publicznych szkół) mamy zasuwać gratis , a panowie zakonnicy (nota bene też z publicznej niby szkoły) za pieniądze.

Mysle, ze Twoj sposob wyrazania mysli (slownictwo) nie upowaznia Cie do jakiejkolwiek wwynagrodzenia.
~br niezalogowany
3 października 2012r. o 20:45
Niech go nie znam, tego Abramowicza...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza