Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Płacz, smutek, zagubienie

7066
#Gamelin nieaktywny
4 października 2012r. o 12:13
Navi napisał(a): Nie tylko Ty tak masz :D poza tym jesień się zbliża :>

Ja tak nie mam ...a jesien to piekna pora roku :>

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3309
#Navi nieaktywny
4 października 2012r. o 12:32
Ładnie może jest, ale dużo ludzi wpada na jesień w dołek :> a często prowadzi to do depresji.
7066
#Gamelin nieaktywny
4 października 2012r. o 12:37
Navi napisał(a): Ładnie może jest, ale dużo ludzi wpada na jesień w dołek :> a często prowadzi to do depresji.

No to maja problem ,że wpadaja i strasznie słaba psyche :D

~kataleya niezalogowany
4 października 2012r. o 14:09
Czasami brakuje nam kogoś za kim bardzo tesknimy i to zazwyczaj jesień zima :-( ja też tęsknię za kimś i jest mi przykro ale na szczęście sama nie jestem;)
~kataleya niezalogowany
4 października 2012r. o 14:10
Czasami brakuje nam kogoś za kim bardzo tesknimy i to zazwyczaj jesień zima :-( ja też tęsknię za kimś i jest mi przykro ale na szczęście sama nie jestem;)
~Gosia niezalogowany
4 października 2012r. o 14:14
~ixiński napisał(a): zamiast antydepresantów ,umów się z Gosią na kawę ,piwo .. co tam lubicie :) skutek murowany :) osoba pozytywnie nastawiona do życia skuteczniej zadziała na Ciebie niż lekarz ze swoimi pigułami :*

Oj tam.. oj tam ;)
Ale tak na serio i nie pisze tutaj o swojej skromnej osobie , ludzie znajdujący się w naszym otoczeniu mają na nas ogromny wpływ. Dość często są przyczyną takiego stanu, jakim jest właśnie płacz , smutek i zagubienie. Co nie oznacza, że robią to świadomie i umyślnie, ale pewne zachowania i przeżycia również i nam się udzielają , a szczególnie wrażliwcom .

Gamalinie , nie wiem czy to jest powód do radości i wyśmiewania, że inni właśnie tak mają. To cecha ludzi wrażliwych, ktoś zimny jak lód i głazo-podobny, tak szybko nie wpadnie w tak stan ..no chyba, że przez swoje zachowanie zostanie sam jak palec, w świecie pełnym ludzi.
6979
E
4 października 2012r. o 14:27
~Gosia napisał(a): ... ludzie znajdujący się w naszym otoczeniu mają na nas ogromny wpływ... są przyczyną takiego stanu, jakim jest właśnie płacz , smutek i zagubienie.

To prawda Gosiu:) ale bywa też odwrotnie.
Jeśli przebywasz z ludźmi, którzy dostrzegają świat nie tylko w "czarnych barwach", masz szansę na "zarażenie" się, chociażby cząstką tego optymizmu:)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
9714
#BPM nieaktywny
4 października 2012r. o 14:36
Navi napisał(a): Ładnie może jest, ale dużo ludzi wpada na jesień w dołek :> a często prowadzi to do depresji.

Przeciez jesien to, pora uniesien. Zadnych dolkow nie moze byc.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo