Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

SPRZEDAM AUDI A4 1.9 TDI

3028
#clasta nieaktywny
5 października 2012r. o 15:53
mistrzu a rocznik?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4244
#judi2 nieaktywny
5 października 2012r. o 21:40
..a przebieg???
3145
#hemi nieaktywny
5 października 2012r. o 21:55
judi2 napisał(a): ..a przebieg???

pewnie tyle ile sobie zażyczy,ale ponizej 300 tys km ,aby sobie humoru nie psuć;)
załózmy,że jest w super stanie,serwisowany itp,alema przebieg 380 tys km?Kupi ktoś?nie!
Znajdźmy w polsce auto 10-11 (nie 20) letnie z przebiegiem 300-400 tys km-nie ma szans.
A za granica takie ogloszenia to norma;
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=220547358&cd=634850297820000000

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
1380
#dankam nieaktywny
5 października 2012r. o 23:45
Dokładnie Hemi.
Od dawna napędzana jest machina nagminnego oszukiwania z przebiegami. Ktoś myśli, że auto ma 10-11 lat i MUSI mieć zrobione poniżej 200 000km. Nic bardziej mylnego i naiwnego. Zdarzają się ludzie, którzy robią bardzo małe przebiegi, ale śmiało mogę powiedzieć, że jest to mniejszość. Nie wiem jak u Was, ale przykładowo mam auto od 2 lat (i 3 miesiące) i zrobione ok 50 000km. Służy jako typowy osiołek do wożenia zakupów, dziecka do szkoły i dojeżdżania (nie zawsze) do pracy. Auto 11 lat i 263 000km przebiegu. Mam je od pierwszego właściciela, który kupił auto nowe w salonie w Polsce. Dlatego uważam, że średnio można przyjąć 20-25tys km rocznie. Więc łatwo sobie odpowiedzieć ile 10 letnie auto może mieć ŚREDNIO przejechane.
Dam przykład auta które było z zagranicy miało 4 lata i nastukane 600 000km - co prawda był to bus, ale wystarczy wejść na Allegro i zobaczyć inne busy z niskimi przebiegami, które za chu chu nie odzwierciedlają rzeczywistego przebiegu.
Sam mam busa i w ciągu 2,5 roku zrobił 200 000km. Używany do dostarczania do klienta własnych wyrobów.
Nie będę wspominał o busach, które zarabiają pod firmami transportowymi....

Co do AUDI - wygląda na zadbane i myślę, że dobrze sprzedasz. POWODZENIA!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.