toż to same ,,leśne dziadki,,
no i jedna super ,,babka,, :D
po tym zdjęciu wiem dlaczego włażą w d...klechom
ktoś ich niedługo będzie musiał pochować ... :D
falco napisał(a): toż to same ,,leśne dziadki,,
no i jedna super ,,babka,, :D
po tym zdjęciu wiem dlaczego włażą w d...klechom
ktoś ich niedługo będzie musiał pochować ... :D
Bedzie heca, jesli Ciebie wczesniej beda musieli pochowac. Jestes pewny, ze przezyjesz "lesnych dziadkow".
nie :)
co nie znaczy że chować mnie będzie ktoś kto za farmazony typu ,,to był dobry człowiek,,wezmie jeszcze kasę od mojej rodziny... :D
...,,chwalić pana,, że dał światu jakiegoś mądrego kogoś ,kto wymyślił kremację... :P
a gdzie ja napisałem że za darmo?
nie chcę tylko cwaniaczka nad grobem który nie wiedząc o kim mówi wychwala go pod niebiosy bo za to wyrwał niezłą kaskę :P
myslisz ze jak jest kremacja to nie ma pogrzebu? czy to w drewnianej trumnie, czy też w metalowej puszcze, to zawsze zawsze bedzie twoje marne truchło : )
ceremonia świecka zapewniam Cię jest inna niż peany nadętego bufona który niejednokrotnie każe się przywiezć i odwiezć po skończeniu z ,,delikwentem,,kiedy to już mu oczywiście opowie że czekają na niego ,,niebiańskie łąki,, ;)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.