Typowy politykier Sejmowy/ zasiedziały:)/ na zasadzie "...jak ja będę przy korycie, to wy będziecie mieli jak w niebie... " :):):) ani jednemu oszustowi z tych 460 darmozjadów nie wierzę...:(
~Zdzisiek niezalogowany 12 października 2012r. o 12:48
Ciekawe co na to nasz bolesławiecki Napoleon wicestarosta płk. Chwojnicki (SLD) no i oczywiście co na to Starosta (PO), którzy to panowie są w powiatowej koalicji :)
oczywiście że znamy i w pełni się z Tobą zgadzam tylko z tym społeczeństwem trzeba się w jakiś sposób starać utożsamiać a ja jestem daleki od tego :)
być może znając już tutejsze ,,zasady,, forum posypią się opinie że jestem jednostką aspołeczną, ale już dawno czuję sie wykluczony ze społeczeństwa tej mieściny i takimi powinni się czuć inni mieszkańcy no chyba że lubią sami siebie oszukiwać i czuć się ,,ważnymi,,
tego ,,wykluczenia,, dokonała i ciągle dokonuje u nas Ratusz, a w Polsce (nie)rząd
rozprawić się z układami?...podaj jeden sensowny sposób :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.