Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Możemy rozprawić się z układami
~aqq niezalogowany
12 października 2012r. o 4:47
....Pan Zbrzyzny naprawdę tak odpowiadał,......i wyszła laurka dla SLD?

Zmoderowano 12.10.2012 godz.08:55 – powód : reportaż przeprowadził i opublikował Kazimierz Marczewski (moderator techniczny)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
12 października 2012r. o 9:15
Typowy politykier Sejmowy/ zasiedziały:)/ na zasadzie "...jak ja będę przy korycie, to wy będziecie mieli jak w niebie... " :):):) ani jednemu oszustowi z tych 460 darmozjadów nie wierzę...:(
~ niezalogowany
12 października 2012r. o 9:56
Jak zwykle bolecinfo promuje czerwonych. Częściej okradające nas PO, ale i SLD też się zdarzy - jak teraz.
~ niezalogowany
12 października 2012r. o 11:38
juz chyba lepiej byloby gdyby SLD mnie okradalo niz ta cala reszta wykwintnych politykierów - bo z tych ich kradzieży to przecietny kowalski cos mial
~Zdzisiek niezalogowany
12 października 2012r. o 12:48
Ciekawe co na to nasz bolesławiecki Napoleon wicestarosta płk. Chwojnicki (SLD) no i oczywiście co na to Starosta (PO), którzy to panowie są w powiatowej koalicji :)
~Ciekawski niezalogowany
14 października 2012r. o 15:47
Mam pytanie do Bolec-nautów, czy znają powiedzenie, że społeczeństwo ma taką władzę na jaką zasługuje (sic!!!).
2900
#falco nieaktywny
15 października 2012r. o 6:56
oczywiście że znamy i w pełni się z Tobą zgadzam tylko z tym społeczeństwem trzeba się w jakiś sposób starać utożsamiać a ja jestem daleki od tego :)
być może znając już tutejsze ,,zasady,, forum posypią się opinie że jestem jednostką aspołeczną, ale już dawno czuję sie wykluczony ze społeczeństwa tej mieściny i takimi powinni się czuć inni mieszkańcy no chyba że lubią sami siebie oszukiwać i czuć się ,,ważnymi,,
tego ,,wykluczenia,, dokonała i ciągle dokonuje u nas Ratusz, a w Polsce (nie)rząd
rozprawić się z układami?...podaj jeden sensowny sposób :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza