Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

BolecAlbum: Popelina 1 (zdjęcie nr 18583)

4885
#Anonim4886 nieaktywny
15 października 2012r. o 17:40
Powyższe zdjęcie jest pierwszym z serii.

Popelina w fazie - beta.
Widać, że wykonawca dopiero uczył się fachu.

Dla kobiet w szpilkach - droga nie do przebycia.

Czyżby Urząd cenił sobie jedynie wysportowanych, młodych mężczyzn w obuwiu sportowym ?

Nie mam nic przeciwko czyjeś orientacji, jednak w tym przypadku jest ona jawnym nadużyciem.

Inspiracją do zdjęć było zeszłotygodniowe zapytanie pewnej przyjezdnej pani - Przez dłuższą chwilę szarpałam się z zaklinowaną na amen szpilką ! Co za idi.ota wymyślił te kostkę w rynku ?!

Co za dziwny czlowiek ? - tego nie wiem. Jednak na pewno, tych ci u nas dostatek.

A popelinowa kostka wprost pokryła miasto.

Z rozbawieniem słuchałem piejącego z zachwytu Prezydenta, stojącego na kolejnym, koślawym badziewiu położonym przy ulicy Bankowej.

Ot... kolejna popelina.

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~traper niezalogowany
15 października 2012r. o 18:24
w tym miejscu koło biblioteki to w tej kostce są takie szpary że spokojnie by kolejne kostki upchał;p o ile kojarzę te wykostkowane miejsca to takie number one nie pamietam gorszego ale może mnie zaskoczysz;):D
~traper niezalogowany
15 października 2012r. o 18:25
w tym miejscu koło biblioteki to w tej kostce są takie szpary że spokojnie by kolejne kostki upchał;p o ile kojarzę te wykostkowane miejsca to takie number one nie pamietam gorszego ale może mnie zaskoczysz;):D
2924
#Anonim2924 nieaktywny
15 października 2012r. o 22:01
Szarymanie bardzo trafnie!

Kiedy czasem z moją piękną Żoną przemierzam bolesławieckie bankowe zagłębie (Rynek) to z jej ślicznych ust wydobywają się zawsze bardzo brzydkie słowa w temacie chodnika, zwłaszcza kiedy ma obuwie typu "szpilki" czy "na koturnie"...

Na miejscu burmistrza nie zachwycałbym się tm tak - słowo popelina bardzo trafnie określa ta nawierzchnie którą pokrywać zaczął się Bolesławiec, za sprawą pana burmistrza...

Dopisane 15.10.2012r. o godz. 21:59:

szaryman napisał(a): (...)
Czyżby Urząd cenił sobie jedynie wysportowanych, młodych mężczyzn w obuwiu sportowym ?
(...)

Nie. Urząd bardziej ceni sobie stabilnych, obfitych starszych panów chodzących w obuwiu na płaskiej podeszwie które to obuwie przykrywają długie, czarne szaty z guzikami do samej ziemi...

W Rynku widok pięknej kobiety w ładnej , "niezadługiej" sukieneczce z pięknymi nogami w obuwiu typu "szpileczka" to nawet już nie jest cud - to grzech...

Zmoderowano 15.10.2012 godz.22:15 - powód: podwójny post (sentinel)
8088
#zero nieaktywny
15 października 2012r. o 22:01
A dzieci w wózkach też mają niezłą trzęsiawkę ;) :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza