Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ekpia budowlana..ile kosztuje??

9706
#silvia26 nieaktywny
16 października 2012r. o 8:39
Witam jestem zainteresowana ile kosztuje ekipa buowlana???konkretnie chodzi o postawienie domu jednordzinnego z podaszem zagospodarowanym,dach dwuspadowy.Czy możecie kogoś polecić??
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Beata niezalogowany
16 października 2012r. o 8:51
Mi wybudowali stan surowy z dachem 150m2 za 25tyś. niedrogo! Całkiem solidna firma, zero picia na budowie i szybko! Jak coś to mogę podać namiary na priwa.
~ niezalogowany
16 października 2012r. o 9:04

poproszę o kontakt:)
9706
#silvia26 nieaktywny
16 października 2012r. o 9:15

wczoraj usłyszałam 80tyś. :/ no szok
~w.d. niezalogowany
16 października 2012r. o 11:49
partacka ekipa sporo kosztuje dlatego od pierwszego dnia trzeba patrzec na ręce i jesli chcesz zaoszczędzić kłopotów to zatrudnij inspektora budowy ( nie mylic z kierownikiem), niestety okolice bolesławca a zwłaszcza na zachód od miasta ( zebrzydowa, parzyce i inne okoliczne wioski) to mega partacze- nie bede wymieniał nazw tych firemek bo zaraz sie nasłucham a ja zakończyłem budowe i chce miec świety spokój, pozdrawiam i zyczę udanego budowania
4596
#becia73 nieaktywny
16 października 2012r. o 15:04
Wysłałam nr na priwa bo nie chcę żebyście myśleli że to ja buduję, w razie czego można zobaczyć na oś. kwiatowym co wybudowała ta ekipa!
3046
#sentinel nieaktywny
16 października 2012r. o 18:51
Temat powielony:

http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=9&act=showtopic&topic=62997

GG 2563898
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo