Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gdzie się łamie obcasy?
7421
#masii nieaktywny
24 października 2012r. o 18:32
tak to jest jak się kupuje buty za 15 zł w Kerfórze a potem narzeka się że niewygodnie chodzić po rynku naszm pienknym. A chodzić na obcasach trza umić - Pani redaktor jak widać nie opanowała tej sztuki.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~A niezalogowany
24 października 2012r. o 18:38
Nieprawda. Kupuję tylko skórzane buty i lubię obcasy. Ciężko się idzie przez rynek, staram się wybierać miejsca żeby jak najmniej chodzić po kostce. Z reguły jak mam obcasy staram się omijać rynek, szkoda fleków,
2047
#mildzia nieaktywny
24 października 2012r. o 18:39
Masi głupoty gadasz! Proponuję, żebyś założył obcasy i spróbował przejść się po naszym pięknym rynku, to może inaczej będziesz gadał. Uwierz mi, nie kupuję butów w carrefurze i tym bardziej za 15 zł, a i tak idąc rynkiem uważam na każdy krok. Raz, że szkoda butów i obcasów, a dwa, że nogi też mi się jeszcze do czegoś przydadzą.

PS. Sztukę chodzenia na obcasach opanowałam myślę, że w zadowalającym stopniu.
~ejot niezalogowany
24 października 2012r. o 18:41
Massi nie opanował sztuki podstaw ortografii
~asdewq niezalogowany
24 października 2012r. o 18:43
jakas totalna bzdura, to może zamiast kostki, która jest w jakimś stopniu efektowna wylejmy wszedzie beton i Paniom bedzie sie chodziło lepiej, ludzie przeciez chodniki są z płyty i tam chyba nie jest tak źle,
~A niezalogowany
24 października 2012r. o 18:44
Podoba mi się za to ułożenie kostki za forumem - jest równo i wizualnie bardzo ładnie. Z tego samego materiału jest kostka?
~emeryt niezalogowany
24 października 2012r. o 18:45
kobiety co chcecie masiiemu udowodnić.Przecież On ma nogę jak podolski ===i bryka w adidasach.przecież On łacha drze.
~A niezalogowany
24 października 2012r. o 18:54
~asdewq napisał(a): jakas totalna bzdura, to może zamiast kostki, która jest w jakimś stopniu efektowna wylejmy wszedzie beton i Paniom bedzie sie chodziło lepiej, ludzie przeciez chodniki są z płyty i tam chyba nie jest tak źle,

Tu nie chodzi o to żeby wylać beton. Nikt nie neguje tego że kostka jednak jest bardzo ładna. Druga sprawa to chodzenie na obcasach lub o letnich butach z cienką podeszwą, czuję na stopie każdy ostry krawędź (nie wiem czy to tylko moje odczucie). Dlatego ja jeśli już idę to mam slalom przez rynek i wybieram takie miejsca bez kostki, chociaż tak w 100% nie da się przejść
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza