Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gdzie się łamie obcasy?
~aj niezalogowany
24 października 2012r. o 18:54
Ja też nie kupuję butów za 15zł etc., a jednak przejście się na obcasach po rynku to porażka. Ponadto chodniki są naprzemienne wyłożone płytą i kostką- to co mam skakać z płyty na płytę ...? A dodatkowo na chodnikach w kilku (wiadomo których) miejscach powystawiane są stoliki z parasolami, więc i tak trzeba latać po kostce. Głupia moda przyszła na kostkę to wszyscy walą gdzie popadnie. Niby renowację robią i do "przeszłości" wracają, tylko, że kiedyś kostaka była większa i równo położona, a teraz różnie to bywa. Można było połozyć zamiast kostki właśnie te płyty co leżą na chodnikach i byłoby równiej i ładniej. I jeszcze jeden antyargument - po tej kostce jak się z dzieckiem w wózku jedzie to dziecko może wstrząsu mózgu dostać !!!- Masakra i teraz kiedy mój synek zaczął łazić i biegać to też muszę go pilnować non stop, żeby się nie potknął i nosa nie zdarł... ale cóż władze to obchodzi.......
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~A niezalogowany
24 października 2012r. o 18:58
~asdewq napisał(a): jakas totalna bzdura, to może zamiast kostki, która jest w jakimś stopniu efektowna wylejmy wszedzie beton i Paniom bedzie sie chodziło lepiej, ludzie przeciez chodniki są z płyty i tam chyba nie jest tak źle,

Tu nie chodzi o to żeby wylać beton. Nikt nie neguje tego że kostka jednak jest bardzo ładna. Druga sprawa to chodzenie na obcasach lub o letnich butach z cienką podeszwą, czuję na stopie każdy ostry krawędź (nie wiem czy to tylko moje odczucie). Dlatego ja jeśli już idę to mam slalom przez rynek i wybieram takie miejsca bez kostki, chociaż tak w 100% nie da się przejść
~jet niezalogowany
24 października 2012r. o 19:00
~A napisał(a): Podoba mi się za to ułożenie kostki za forumem - jest równo i wizualnie bardzo ładnie. Z tego samego materiału jest kostka?

otoz to pieknie i funkcjonalnie.Bardzo ladnie zrobili za MCC
2087
#Wikunia nieaktywny
24 października 2012r. o 19:42
rynek to jeszcze nic ale przejście przez park na sądowej jest mało komfortowe nawet w butach na koturnie, tam to najlepiej chodzić do okoła bo te ścieżki po przekątnej są straszne i na wprost przedszkola i przed biblioteką

http://www.facebook.com/Krawiectwo.Melanii http://wikuniakwl02.wpiernicz.pl/vs
~ niezalogowany
24 października 2012r. o 19:47
na Sądowej jest najgorzej! ;( ;( ;(
6979
E
24 października 2012r. o 19:49
"Dzięki" wyłożonej kostce, mój szewc bardzo mnie lubi, ale gorzej z moim portfelem ;(

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~obcasoholiczka niezalogowany
24 października 2012r. o 19:50
ja bym proponowała zaprosić Panią rzecznik UM na spacer po rynku, widok tej Pani idącej rynkiem to jest najlepszy dowód jak położona jest kostka i że niekoniecznie umiejętność chodzenia na obcasach ma tu coś do rzeczy, również lubie wysokie buty ale rynek omijam szerokim łukiem albo chodzę po krawężnikach a chyba nie o to chodzi
~Rafi niezalogowany
24 października 2012r. o 20:05
W rynku akurat jest jeszcze chodnik wykonany z płyty więc kto każde iść środkiem ??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza