Czy ktoś wie gdzie mogę kupić tani orkisz? Chodzi mi o ziarno, mąki, kasze, płatki i inne produkty orkiszowe, ale nie te na półce ze zdrową żywnością, importowane z daleka, z bezwartościowymi certyfikatami super-eko-bio i ceną 10 zł za 300g. Bardziej chodzi mi o kupno np. od rolnika, lub w zaufanym sklepie.
W Kauflandzie na stoisku z mąkami są produkty firmy Melvit. Można kupić ziarno orkiszu i pszenicy,mąki pszenne i żytnie razowe,gryczaną,orkiszową,kukurydzianą,ryżową.Ceny dużo niższe niż te wyroby z serii bio i eko dostępne na stoiskach z żywnością ekologiczną.Produkty tej firmy są też w Tesco i innych marketach jednak ceny najniższe w Kauflandzie.
Polecam jeszcze produkty firmy Młyny Wodne kupuję w Carrefourze półki od strony kas tam gdzie są produkty kuchni azjatyckiej.Mają mąki i otręby orkiszowe.
~Sławomir Chmiel niezalogowany 5 listopada 2012r. o 13:31
Zaprasam do naszego sklepu internetowego www.zenszen.com Nasz orkisz jest bezpośrednio z naszego ekologicznego gospodarstwa. Mamy make pełny przemiał i bilą tortową, ziarno , kaszę . Oraz inne , oleje soki , topinambur ekologiczne produkty oczywiście nasz główny produkt żeń szeń z naszych upraw kontakt tel 602622328[img=1352118680_6t2y0oa.gif]
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.