Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Stasik na "liście wstydu"
9040
#BoEna nieaktywny
6 listopada 2012r. o 15:21
Nie tylko ,nie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ktos niezalogowany
6 listopada 2012r. o 18:34
nie wazne czy z takiej czy z innej partii,wiadomo ze wygral konkurs bo akurat jego jest przy korytku,ktos powie ma kwalifikacje ja pytam to czemu jest tak kiepsko z ceramika?przyszedl i nic sie nie zmienilo no kolege wzial na dyrektora ktorego obchodza malo wazne sprawy a waznych nie potrafi ugryzc,zarobki stoja w miejscu,nie widac poprawy,niby fachowcy wciaz niby wszystko ulepszaja ale nic nie wychodzi a prezes nie wyciaga konsekwencji,zadnych wiec jest za to odpowiedzialny i nie mowcie ze to fachowiec
~mieszkaniec niezalogowany
6 listopada 2012r. o 19:37
prawda ze każdy powinien sie za niego wstydzić ciekawe czy nie ma wpływu na to ze na osiedlu 40 lecia jeszcze nie wybudowali marketu ta obiecanego mam już dość tego liliputa on ja do sklepu gdzieś idzie to wola za darmo reklamówki a niego trza płacić wstyd
7193
#Aplus nieaktywny
6 listopada 2012r. o 21:35
:D te reklamówki mnie rozwaliły, gdzie dają za darmo? zaraz tam polecę :D
~kolo niezalogowany
6 listopada 2012r. o 21:38
BoEna napisał(a): Dlaczego wklejasz ciągle ten sam link? Wklej z konkretnymi argumentami, także z listą wstydu PIS.

Lista wstydu PiS mogłaby zawierać tylko jedno nazwisko. Wiadomo jakie. A wstydu z tego milion razy więcej i to na cały świat!
A od Stasika się od ... cie. Nie jestem jego fanem ale to przynajmniej fachowiec i w ZC na właściwym stanowisku
~ niezalogowany
6 listopada 2012r. o 22:12
Stasik nie jest jedynym pracownikiem ZC ktory jest zwiazany z platforma . Innym jest Krzysztof Grela, ktory startowal kiedys w lokalnych wyborch z listy PO (http://www.bolec.info/index.php?op=informacje&news=1824)a w ZC Boleslawiec jest prokurentem (http://www.money.pl/rejestr-firm/nip/612-00-03-949/kod-pocztowy/59-700/ ).
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 listopada 2012r. o 22:28
skorn napisał(a):
BoEna napisał(a): Poza tym 'Puls Biznesu' zapomniał? o podobnej liscie z innego ugrupowania partyjnego? Mozna rzecz - bezstronność partyjna nie jest mocną stroną 'Pulsu' .Wnioskując dalej - wiarygodności brak.

A kto jest u władzy od 2007 r. ? No chyba, że pisząc o innym ugrupowaniu masz na myśli PSL.

Ze dwa dni temu napisałem , że tuskoboje żerują na tym kraju , czyżby BoEna nie znała Doktryny Szoku ... nie do pomyślenia . Wiarygodności brak . Dobranoc Bolecnauci :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Karol Stasik niezalogowany
7 listopada 2012r. o 9:10
W związku z opublikowaniem nierzetelnej informacji sugerującej wykorzystywanie mojej przynależności partyjnej do osiągania celów osobistych informuję:
-z wykształcenia jestem inżynierem ceramikiem i fachowcem
w tej branży,
-posiadam wieloletnie doświadczenie w kierowaniu zakładami, w tym przede wszystkim ceramicznymi,
-na prezesa powołano mnie w wyniku wygrania przeze mnie konkursów w 2008 i 2011 roku,
-moja przynależność partyjna nie miała na to żadnego wpływu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.