Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Stasik na "liście wstydu"
~Bolecnauta niezalogowany
7 listopada 2012r. o 14:45
Zgadza się wykształcenie Pana Karola Stasika, to co napisał jest prawdą. Ale mam takie pytanie.

Czy prezesem tak dużego zakładu powinien być ceramik mający grubo ponad 60 lat czy też młody menadżer znający języki obce na przykład po czterdziestce?

A ceramik mógłby być kierownikiem produkcji czy technologiem, mnie osobiście ta druga wersja lepiej odpowiada.

Ale komu innemu może odpowiadać inż. ceramik w sile wieku, zależy kto i z jakiej opcji jest w komisji konkursowej.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
7 listopada 2012r. o 14:51
https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=wMylPgEAVQE&NR=1
...,,prezes,, brzmi dumnie ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
211
skorn
7 listopada 2012r. o 17:12
falco napisał(a): jakoś Panu w nic nie wierzę oprócz tego że jest z wykształcenia ceramikiem... :D

to ci sie udało : D

<i>
~freeyourmind niezalogowany
8 listopada 2012r. o 7:36
być prezesem....i do tego jeszcze prezesem towarzystwa jakiegoś tam gospodarczego....jeszcze jakimś radnym.....mieć sklep,knajpę.......ludzie u tego człowieka doba trwa 2000 godzin,15 etatów...nie to nie etaty,oficialnie etat jest tylko jeden....,czy ja mogę tak jako pracownik u pana stasika,pracować u konkurencji,legalnie w wolnym czasie ?...czy to nie jest czasami ten matrix platformerski?dla wybrańców co już dawno zapomnieli ile kosztuje życie za pensję w zakładach ceramicznych?.....a co tam ,przecież jeden etat prezesa...,a reszta to "funkcje społeczne".wstydu nie mają biorą garściami gdzie się da,ile się da w imię kryzysu.brak słów.
~Garu niezalogowany
8 listopada 2012r. o 8:35
Po prostu przedsiębiorczy facet :) każdy z Was by tak robił... uwierzcie.
~kolo niezalogowany
8 listopada 2012r. o 8:56
~Garu napisał(a): Po prostu przedsiębiorczy facet :) każdy z Was by tak robił... uwierzcie.

Nie każdy, nie każdy. Do tego trzeba po prostu mieć kwalifikacje i zdolności. A ci wszyscy zawistni mają co najwyżej ochotę dużo zarabiać i nic poza tym.
7878
#ojciec nieaktywny
8 listopada 2012r. o 9:13
Sklep gamonie należy do żony p. Stasika. Zazdrość Was zżera? Idźcie do Wałęsy, to on obiecał każdemu po milionie... Kto broni Wam być przedsiębiorczym? Ruszcie dupska i przestańcie wiecznie tylko czegoś żądać. Wy po pracy siadacie z piwkiem przed tv, a inni wracają po nocach, bo są aktywni i coś robią w swoim życiu. Już widzę te komentarze w moim kierunku po tym poście...mam je serdecznie w d...
~ niezalogowany
8 listopada 2012r. o 9:26
ojciec napisał(a): Sklep gamonie należy do żony p. Stasika. Zazdrość Was zżera? Idźcie do Wałęsy, to on obiecał każdemu po milionie... Kto broni Wam być przedsiębiorczym? Ruszcie dupska i przestańcie wiecznie tylko czegoś żądać. Wy po pracy siadacie z piwkiem przed tv, a inni wracają po nocach, bo są aktywni i coś robią w swoim życiu. Już widzę te komentarze w moim kierunku po tym poście...mam je serdecznie w d...

A ja się z tobą całkowicie zgadzam z małym wyjątkiem. Wałęsa obiecywał po 100 mln
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Orange zaprasza