Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Stasik na "liście wstydu"
2900
#falco nieaktywny
7 listopada 2012r. o 10:07
jakoś Panu w nic nie wierzę oprócz tego że jest z wykształcenia ceramikiem... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~jr niezalogowany
7 listopada 2012r. o 10:42
ciekawe jak można łączyć kilka funkcji - doba musiałaby mieć ze 40 godzin...chyba, ze niektóre funkcje traktuje się po macoszemu, jedynie jako źródełko, za to bez należytego zaangażowania
~jr niezalogowany
7 listopada 2012r. o 10:45
~Karol Stasik napisał(a): W związku z opublikowaniem nierzetelnej informacji sugerującej wykorzystywanie mojej przynależności partyjnej do osiągania celów osobistych informuję:
-z wykształcenia jestem inżynierem ceramikiem i fachowcem
w tej branży,
-posiadam wieloletnie doświadczenie w kierowaniu zakładami, w tym przede wszystkim ceramicznymi,
-na prezesa powołano mnie w wyniku wygrania przeze mnie konkursów w 2008 i 2011 roku,
-moja przynależność partyjna nie miała na to żadnego wpływu.

jeśli autorem powyższego jest rzeczywiście Pan Karol Stasik, to w sam raz godzina na pisanie postów na forum publicznym - w godzinach pracy prezesa, czy może na posiedzeniu radnych?
3688
#Pynchoon nieaktywny
7 listopada 2012r. o 11:03
~Karol Stasik napisał(a):
-moja przynależność partyjna nie miała na to żadnego wpływu.

No jasne, przecież w naszym kraju przynależność partyjna nigdy nie decydowała i nie decyduje o zajmowaniu stanowiska. A okoliczność, że partia rządząca powołuje na dyrektorów przedsiębiorstw państwowych swoich członków oraz ich rodziny, to wyłącznie następstwo faktu, że w tejże partii aktualnie rządzącej najwięcej jest fachowców, porównując do reszty społeczeństwa.

Dawno się tak nie uśmiałem :)
8375
#GosiaG nieaktywny
7 listopada 2012r. o 11:14
Pynchoon napisał(a):

Dawno się tak nie uśmiałem :)

Nooo... aż miło popatrzeć ;)

Lilith ^^
~tamtam niezalogowany
7 listopada 2012r. o 13:09
~Tutejszy napisał(a): Ooo... proszę, odkąd poczytuje bolec info odniosłem wrażenie że jedynym wrogiem publicznym jest Prezydent nasz panujący i jego świta, a tu taka zmiana i mówiąc szczerze to mnie to nie dziwi każdy polityk (działacz) ma bród za paznokciami. Oczywiście spodziewam się głosów że jak Ja był bym na stołku to było by inaczej, oszukiwanie samych siebie i nie znam grabi które grabią od siebie, nawet Te które działają non porofit czy społecznie.

"bród" - to bagno, a za paznokciami to "brud". Widocznie tutejszy ma bagno za paznokciami.
~ktos niezalogowany
7 listopada 2012r. o 13:57
w zwiazku z oswiadczeniem oswiadczam ze papiery papierami a kilkuletnie rzady pokazaly ze hmmm papiery papierami;)
~Agata niezalogowany
7 listopada 2012r. o 14:02
Szanowny panie Karolu Stasik, jezeli tak skrupulatnie wypisał pan swoje wykształcenie i zajmowane stanowiska, to proszę "popchnąć" sprawę budowy marketu na Starzyńskiego, jeżeli pan straci sklep Liliput to chyba nie zabraknie panu pieniędzy na życie. Pazerność nie popłaca. Myślę że takich "list wstydu" różnego rodzaju może byc wiele więcej a wtedy można całkiem stracić twarz.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo