Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Moje doświadczenia i opinie ...

6979
E
11 listopada 2012r. o 21:56
Zgadzam się z Tobą, dlatego tym, którzy mają jakiekolwiek wątpliwości, życzę dobrych wyborów.

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4254
#parenti nieaktywny
11 listopada 2012r. o 21:59
E napisał(a): Zgadzam się z Tobą, dlatego tym, którzy mają jakiekolwiek wątpliwości, życzę dobrych wyborów.

Watpliwosci nie sprzyjaja wyborom ani za, ani przeciw. Wybierac nalezy bez watpliwosci.
5183
magnum44
11 listopada 2012r. o 21:59
Pannazdzieckiem napisał(a): ... Aczkolwiek , o ile energia Miłości jest dla Nich jedynie kartoflem , to energia strachu, nienawiści, cierpienia i agresji jest wielodaniowym posiłkiem z przystawkami i kompocikiem.
... Albo ma się w sobie Głos Boga , albo nie , jeśli komuś brakuje wyrzutów sumienia , radzę zacząć się modlić o nie .

Panniusiu:*:*

Posłużę się kilkoma cytatami mojej ulubionej Kobiety:

Maria Skłodowska - Curie

"Życie układa się jakoś...
Chociaż układa się źle."

"Nikomu z nas życie, zdaje się bardzo łatwo nie idzie, ale cóż robić, trzeba mieć odwagę i głównie wiarę w siebie, w to, że się jest do czegoś zdolnym i że do tego czegoś dojść potrzeba."

"Ja zaś myślę, że w każdej epoce można mieć życie interesujące i użyteczne, a o to głównie chodzi, aby go nie zmarnować."

I jeszcze słowa Alberta Einsteina o Niej:

"Miałem to szczęście, że przez dwadzieścia lat łączyły mnie z panią Curie więzy wzniosłej i niczym niezmąconej przyjaźni.
Podziwiałem coraz bardziej jej wielkość jako człowieka.
Jej siła, czystość charakteru, surowość wymagań wobec siebie samej, obiektywizm, nieskazitelne poglądy, wszystkie te cechy były tak wysokiego gatunku, że rzadko spotyka się je razem, połączone u jednej osoby.
Stale uważała, że jest w służbie społeczeństwa, a jej wyjątkowa skromność nie dopuszczała pochlebstw."

:):)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
6979
E
11 listopada 2012r. o 22:12
parenti napisał(a): Wybierac nalezy bez watpliwosci.

I znowu wracamy, do właściwie ukształtowanego sumienia.

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5183
magnum44
11 listopada 2012r. o 22:17
E napisał(a):
I znowu wracamy, do właściwie ukształtowanego sumienia.

I znowu o sumieniu, ale... już poczytałam;)[img=1352668611_b44pomu.jpg]

~ niezalogowany
11 listopada 2012r. o 22:29
magnum44 napisał(a): [img=1352668611_b44pomu.jpg]

Pracoholicy powinni sie leczyć i nie wynika to z nadmiaru szczęścia! :>
5183
magnum44
11 listopada 2012r. o 22:40
~ napisał(a): Pracoholicy powinni sie leczyć i nie wynika to z nadmiaru szczęścia! :>

A kysz!
Nie jestem pracoholiczką!
A nadmiar szczęścia nikomu nie zaszkodzi!

[img=1352669937_r2sa15b.jpg]

Wyobraź sobie, że są z ryżem, a nie z bitą śmietaną!
:*

9879
#panda nieaktywny
11 listopada 2012r. o 22:42
magnum44 napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): ...

Panniusiu:*:*

Posłużę się kilkoma cytatami mojej ulubionej Kobiety:

Maria Skłodowska - Curie

"Życie układa się jakoś...
Chociaż układa się źle."

"Nikomu z nas życie, zdaje się bardzo łatwo nie idzie, ale cóż robić, trzeba mieć odwagę i głównie wiarę w siebie, w to, że się jest do czegoś zdolnym i że do tego czegoś dojść potrzeba."

"Ja zaś myślę, że w każdej epoce można mieć życie interesujące i użyteczne, a o to głównie chodzi, aby go nie zmarnować."

I jeszcze słowa Alberta Einsteina o Niej:

"Miałem to szczęście, że przez dwadzieścia lat łączyły mnie z panią Curie więzy wzniosłej i niczym niezmąconej przyjaźni.
Podziwiałem coraz bardziej jej wielkość jako człowieka.
Jej siła, czystość charakteru, surowość wymagań wobec siebie samej, obiektywizm, nieskazitelne poglądy, wszystkie te cechy były tak wysokiego gatunku, że rzadko spotyka się je razem, połączone u jednej osoby.
Stale uważała, że jest w służbie społeczeństwa, a jej wyjątkowa skromność nie dopuszczała pochlebstw."

cytaty świetne :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza