~ef.ka napisał(a): Szanowny Panie Przemysławie.
Wiadomo wszystkim że Wy z RP,jesteście zakamuflowaną opcją PO.Proszę mi odpowiedzieć ,gdy w przyszłym roku Donald ogłosi z zaskoczenia,że niestety obecne reformy walenia społeczeństwa po rogach,nie przynoszą zaplanowanych przez Vincenta dochodów, i trzeba będzie ponownie podnieść wiek emerytalny do 100 lat.Z terminem dojścia w r.2020. To Wy co ?Czy jak zwykle jedynym Waszym warunkiem poparcia Tuska,będzie jego obietnica że 99 latkowie będą mogli za darmo leczyć zęby,małżeństwa z 70 letnim stażem dostaną za darmo in vitro,i będzie obowiązywał zakaz eksmisji 100 latków pod most w miesiącach zimowych.
Jesteście tacy wiarygodni jak Was przewodniczący.
A miałam nadzieje na zmianę.
.Tak więc daj se Pan siana.Wszyscy jesteście tacy sami.SPOŁECZNICY,tfu.
>
No cóż -- osobiście nie mam powodu do wstydu gdyż w maju tego roku złożyłem oficjalny protest do władz mojej partii przeciwko ustawie emerytalnej 67 .Opublikowałem go na stronie partii , tu na portalach , na Facebook oraz na moim blogu.Oto link
Muszę z satysfakcją przyznać że w czasie Kongresu w Krakowie usłyszałem od prominentnego działacza RP TAKIE SŁOWA " Rzeczywiście poparcie ustawy emerytalnej było dużym błędem "
http://przemyslaw1954.blog.onet.pl/Zdecydowany-protest-przeciw-us,2,ID471957907,n[img=1354027623_vwkjiak.jpg]