Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Łabędzi śpiew prezesa.
7421
#masii nieaktywny
27 listopada 2012r. o 14:11
Przemysław chyba w końcu sam uwierzył w te bzdury co nam wciska.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Kadry niezalogowany
27 listopada 2012r. o 14:25
Panie Przemciu, proszę wziąć słownik ortograficzny do łapki. Proszę także nauczyć się stawiać znaki interpunkcyjne ("przyklejać" je do wyrazu, po którym powinny występować). Czytać się tego nie da.
~sumienie Romana niezalogowany
27 listopada 2012r. o 14:48
masii napisał(a): Przemysław chyba w końcu sam uwierzył w te bzdury co nam wciska.

Twoje interpunkcje może i są ważne , ale mają się do treści tak jak zeszłoroczny mróz do dzisiejszych temperatur. Jak nie masz nic do powiedzenia to się nie wypowiadaj pacanie. Brakuje Ci kropki nad i , ale nie przeszkadza Ci skandaliczny fiskalizm i prywata na uwłaszczonych spółkach miejskich...
~ef.ka niezalogowany
27 listopada 2012r. o 14:48
Szanowny Panie Przemysławie.
Wiadomo wszystkim że Wy z RP,jesteście zakamuflowaną opcją PO.Proszę mi odpowiedzieć ,gdy w przyszłym roku Donald ogłosi z zaskoczenia,że niestety obecne reformy walenia społeczeństwa po rogach,nie przynoszą zaplanowanych przez Vincenta dochodów, i trzeba będzie ponownie podnieść wiek emerytalny do 100 lat.Z terminem dojścia w r.2020. To Wy co ?Czy jak zwykle jedynym Waszym warunkiem poparcia Tuska,będzie jego obietnica że 99 latkowie będą mogli za darmo leczyć zęby,małżeństwa z 70 letnim stażem dostaną za darmo in vitro,i będzie obowiązywał zakaz eksmisji 100 latków pod most w miesiącach zimowych.
Jesteście tacy wiarygodni jak Was przewodniczący.
A miałam nadzieje na zmianę.

.Tak więc daj se Pan siana.Wszyscy jesteście tacy sami.SPOŁECZNICY,tfu.

~pinochet niezalogowany
27 listopada 2012r. o 15:01
przygadał kocioł garnkowi...(tj.Moszczyński Stasikowi).Jak macie Panowie inne poglądy jak RP i PO to zmieńcie partie
211
skorn
27 listopada 2012r. o 15:40
napisał(a): Jednocześnie nie widać żadnej woli w kierunku oszczędności wydatków budżetowych

przykład idzie z góry

<i>
~Panna na tyldzie niezalogowany
27 listopada 2012r. o 15:43
~pinochet napisał(a): przygadał kocioł garnkowi...(tj.Moszczyński Stasikowi).Jak macie Panowie inne poglądy jak RP i PO to zmieńcie partie

Przy czym , możecie się między sobą nawet zamienić , osobiście również nie widzę różnicy.:)

EF.KA napisał/a :D :D :D
~Przemysław niezalogowany
27 listopada 2012r. o 15:47
~ef.ka napisał(a): Szanowny Panie Przemysławie.
Wiadomo wszystkim że Wy z RP,jesteście zakamuflowaną opcją PO.Proszę mi odpowiedzieć ,gdy w przyszłym roku Donald ogłosi z zaskoczenia,że niestety obecne reformy walenia społeczeństwa po rogach,nie przynoszą zaplanowanych przez Vincenta dochodów, i trzeba będzie ponownie podnieść wiek emerytalny do 100 lat.Z terminem dojścia w r.2020. To Wy co ?Czy jak zwykle jedynym Waszym warunkiem poparcia Tuska,będzie jego obietnica że 99 latkowie będą mogli za darmo leczyć zęby,małżeństwa z 70 letnim stażem dostaną za darmo in vitro,i będzie obowiązywał zakaz eksmisji 100 latków pod most w miesiącach zimowych.
Jesteście tacy wiarygodni jak Was przewodniczący.
A miałam nadzieje na zmianę.

.Tak więc daj se Pan siana.Wszyscy jesteście tacy sami.SPOŁECZNICY,tfu.

>

No cóż -- osobiście nie mam powodu do wstydu gdyż w maju tego roku złożyłem oficjalny protest do władz mojej partii przeciwko ustawie emerytalnej 67 .Opublikowałem go na stronie partii , tu na portalach , na Facebook oraz na moim blogu.Oto link
Muszę z satysfakcją przyznać że w czasie Kongresu w Krakowie usłyszałem od prominentnego działacza RP TAKIE SŁOWA " Rzeczywiście poparcie ustawy emerytalnej było dużym błędem "
http://przemyslaw1954.blog.onet.pl/Zdecydowany-protest-przeciw-us,2,ID471957907,n[img=1354027623_vwkjiak.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.