~ napisał(a): Rozumiem,że ten Szwed ,Francuz itp, będą żyć za pieniązki w Polsce ? I rozumiem ,że przytacza pan kwoty BRUTTO, rozumiem,że wiem pan,że we Francji średnia emerytura to 1122 euro, a chleb kosztuje 4,7 euro, 1 kg szynki 14 Eu, woda 1 litr 1,1 Eu....oj, człowieku weź ty tę swoja propagandę nic nie robienia i sobie ją wsadź w...buty.Całkowicie bezpodstawne wręcz DEMAGOGICZNE porównanie, nie mające żadnych podstaw ekonomicznych... i ja miałbym na ciebie, takiego ignoranta, głosować ?? Bo, przecież od roku prowadzisz na forach bolesławieckich kampanie wyborcza :(>
~ napisał(a): proponuje przymknąć p. Przemysława za szkalowanie i pomawianie władzy. Co myślicie????
~ napisał(a): Rozumiem,że ten Szwed ,Francuz itp, będą żyć za pieniązki w Polsce ? I rozumiem ,że przytacza pan kwoty BRUTTO, rozumiem,że wiem pan,że we Francji średnia emerytura to 1122 euro, a chleb kosztuje 4,7 euro, 1 kg szynki 14 Eu, woda 1 litr 1,1 Eu....oj, człowieku weź ty tę swoja propagandę nic nie robienia i sobie ją wsadź w...buty.Całkowicie bezpodstawne wręcz DEMAGOGICZNE porównanie, nie mające żadnych podstaw ekonomicznych... i ja miałbym na ciebie, takiego ignoranta, głosować ?? Bo, przecież od roku prowadzisz na forach bolesławieckich kampanie wyborcza :(
WujekDobrraRada napisał(a): ...O tej władzy cokolwiek by złego powiedzieć to jest duża szansa że to będzie prawda...
~Gienek napisał(a): Szlachetny dziś pan Przemek - polityk amator a może kandydat na polityka gdyby, co nie daj Boże, osiągnął polityczny sukces w RP i został politykiem zawodowym ( pobierającym za politykowanie wynagrodzenie) zostałby Panem Przemysławem z poglądach conajmniej zbliżonych do krytykowanego dziś pana przewodniczącego,prezesa,działacza samorządu powiatowego - Karola Stasika a może bardziej radykalnych od niego. A więc po co dziś pan Przemek się wysila na jedynego nieomulnego sprawiedliwego wśród nas.>