Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Łabędzi śpiew prezesa.
22744
Falco111 nieaktywny
18 lutego 2023r. o 13:03
14240
M21W2
11 listopada 2020r. o 19:38
Kim jest Pan M , były kandydat na prezydenta Bolesławca .
Kim jest człowiek który dzieli ludzi zakładając temat o Solidarności , ludziach Solidarności , dzielący na ciemnotę za jaką uważa katolików i światłych ateistów .
Wiem jedno jest fałszywym kolegą , mam na to dowód - czy powinienem to publicznie ujawnić , wszak były działacz Palikota i kandydat na prezydenta to osoba publiczna .

WIEM JEDNO JEST FAŁSZYWYM KOLEGĄ > MAM NA TO DOWÓD - CZY POWINIENEM TO UJAWNIĆ PUBLICZNIE
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Trudno nadążyć niezalogowany
18 lutego 2023r. o 13:06
To i mnie się dostało odpryskowym.
Na kilka godzin zablokowano mi możliwość zamieszczania komentarzy.
Ale tak sobie patrzę, że nic się nie zmieniło.
Ten kojący szum wentylatora od samego rana...
P.S.
Post gwaxa też został usunięty, ale chciałem pod nim dodać komentarz, że wyjątkowo się z nim zgadzam. Jak to było; "renesansowa umiejętność " redaktora?
22744
Falco111 nieaktywny
18 lutego 2023r. o 13:13
widzę że temat się przyjął więc czas odświeżyć jeszcze jeden...;D
chwilunia...
11445
PanM
18 lutego 2023r. o 13:18
M21W2 napisał(a): W związku z tym że Janusz Falco cytuje przy każdej okazji moją wypowiedź oświadczam że tamta moja opinia jest nie aktualna , po głębszej analizie uznaję moją wypowiedź jako nietakt i zrobienie czegoś niestosownego za co przepraszam Pana M - Przemka .

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Trudno nadążyć niezalogowany
18 lutego 2023r. o 13:18
To chyba redakcja nie będzie miała wyboru.
Kolejny temat do zamknięcia :D
~~Niestety prawda niezalogowany
18 lutego 2023r. o 13:33
~~Trudno nadążyć napisał(a): To chyba redakcja nie będzie miała wyboru.

Jan do każdego tematu wpada robi goowienko i zaczyna produkcję szamba. On tak ma .
~~Zielonkawobrązowy Żółwik niezalogowany
18 lutego 2023r. o 13:51
~~Niestety prawda napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a): To chyba redakcja nie będzie miała wyboru.

Jan do każdego tematu wpada robi goowienko i zaczyna produkcję szamba. On tak ma .

Gdzie by się nie pokazał to śmierdzi jak by się małpy ruchały .
11445
PanM
18 lutego 2023r. o 13:53
PIS-PO-PRL napisał(a): Umyj czajnik!!!

;))

Za 3 godz drugi dzień imprezy urodzinowej / wczoraj rodzinka i dzieci/
Dzisiaj kumple i znajomi.
Nie eskalujemy ?
Pozdrawiam.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Zapraszamy